Jack Wilshere, Arsenal İle Antrenmanlara Çıkmaya Hazırlanıyor!

Premier Lig ekiplerinden Arsenal'ın eski futbolcusu Jack Wilshere, eski kulübü Arsenal ile beraber antrenmanlara çıkacak.

07.10.2021-14:50 - (Son Güncelleme: 07.10.2021-14:50) Jack Wilshere, Arsenal İle Antrenmanlara Çıkmaya Hazırlanıyor!

İngiliz ekibi Arsenal'ın eski futbolcusu Jack Wilshere, fiziksel olarak kendisini hazır tutmak ve deneyimlerini Arsenalli futbolcularla paylaşmak için takımla beraber antrenmanlara çıkacak.

JACK WİLSHERE YENİDEN ARSENAL İLE ANTRENMANLARA ÇIKACAK

Arsenal'in eski futbolcusu Jack Wilshere, form tutmak ve deneyimlerini Arsenalli futbolcularla paylaşmak için eski kulübü Arsenal ile yeniden antrenmanlara çıkmaya hazırlanıyor. İngiliz futbolcu Jack Wilshere'in Arsenal antrenmanlarında yer alacak olmasının ardından Arsenal teknik direktörü Mikel Artata, dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Jack Wilshere ile birlikte Arsenal formasını terletmiş olan Arsenal teknik direktörü Mikel Arteta, İngiliz orta sahanın genç futbolculara aktarabileceği deneyimleri olduğunu belirterek, Jack Wilshere'ı sevdiklerini ve onun Arsenal tarihinin büyük bir parçası haline geldiğini belirtti.

Mikel Arteta açıklamalarında ayrıca Jack Wilshere'ın fiziksel ve zihinsel olrak hazır hale gelmesini istediklerini, Jack Wilshere'ın zaman zaman antrenmanlarda yer alacağını ve tecrübeli futbolcunun deneyimlerini genç futbolculara aktaracağını ifade etti.

Jack Wilshere en son Bournemouth formasını terletmişti ve bir süredir kendisine kulüp bulamıyordu. Bir zamanların yıldız futbolcusunun kendisine takım bulamaması büyük gündem olmuştu. İngiliz futbolcu Jack Wilshere'ın adı yaz transfer sezonunda ligimizdeki takımlarla da anılıyordu. Futbolcu ile geçen sezonlar Süper Lig devlerinde Fenerbahçe, çok yakından ilgilenmişti. Fakat İngiliz futbolcu o dönem İngiltere Premier Lig ekibi West Ham'ın yolunu tutmuştu. O dönem Fenerbahçeli taraftarlar, İngiliz yıldızın büyük bir heyecanla transfer olmasını istemişlerdi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal