Jack Grealish'den Manchester United'a Transfer Olma İtirafı Geldi!

Manchester Cirty'nin, Aston Villa'dan yaklaşık 120 milyon euroya transfer ettiği Jack Grealish, Aston Villa'da oynarken Manchester United'a transfer olmaya çok yakın olduğunu aktardı.

02.12.2021-16:10 - (Son Güncelleme: 02.12.2021-16:21) Jack Grealish'den Manchester United'a Transfer Olma İtirafı Geldi!

Manchester City'nin, Aston Villa'dan yaklaşık 120 milyon euroya transfer ettiği Jack Grealish Aston Villa'da oynarken Manchester United'a transfer olmaya çok yakın olduğunu aktardı.
İngiliz devlerinden Manchester City'nin formasını terleten ve yaz transfer döneminde Aston Villa'dan yaklaşık olarak 120 milyon euroya transfer edilen Jack Grealish'den çok konuşulacak açıklamalar geldi.

JACK GREALİSH'DEN MANCHESTER UNİTED AÇIKLAMASI GELDİ

İngiliz futbolcu Jack Grealish, Manchester United ile ilgili yaptığı açıklamada, 'Aston Villa'da oynarken Manchester United'a transfer olmaya çok yakındım. Bir hazırlık maçında United'a karşı oynamıştık ve o maçtan sonra menajerime, "Ayrılmayacağım, Villa ile yeni sözleşme imzalayacağım'' dedim.' ifadelerine yer verdi.
Jack Grealish devam eden açıklamalarında, 'Salı sabahı köpeğimle gittim, Aston Villa ile anlaşmayı imzaladım. Hepimiz bu madde üzerinde anlaştık. Bu iki taraf için de iyi bir kazanımdı çünkü ben inanılmaz bir sezon geçirdim ve Villa'da 100 milyon sterlin kazandı.' şeklinde açıklamalarını sonlandırdı.

JACK GREALİSH'IN MANCHESTER CİTY'E TRANSFER ÇOK KONUŞULMUŞTU

26 yaşındaki sol kanat futbolcusu Jack Grealish'in yaz transfer döneminde uzun yıllar formasını terlettiği Aston Villa takımından İngiliz devi Manchester City'ye transferi çok büyük ses getirmişti. Futbolcunun transferi en başta ada basını olmak üzere futbol dünyasında büyük yankı uyandımıştı. Futbolcunun son olarak Manchester United ile ilgili yaptığı açıklama futbol dünyasında çok konuşuluyor. Grealish'in itirafları ada basınında gündem haline geldi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal