İzmit Körfezi'nde 600 metrekarelik Türk bayrağı: Denizde açılan en büyük bayrak rekoru kırıldı!

Denizcilik ve Kabotaj Bayramı etkinlikleri kapsamında İzmit Körfezi'ne giren 62 dalgıç, 600 metrekare büyüklüğünde dev Türk bayrağı açarak, Türkiye'de denizde açılmış en büyük bayrak rekorunu kırdı.

04.07.2022-09:16 - (Son Güncelleme: 04.07.2022-17:57) İzmit Körfezi'nde 600 metrekarelik Türk bayrağı: Denizde açılan en büyük bayrak rekoru kırıldı!

Denizcilik ve Kabotaj Bayramı etkinlikleri içerisinde İzmit Körfezi'ne giren 62 dalgıç, 600 metrekare büyüklüğünde dev bir Türk bayrağı açarak, Türkiye'de denizde açılmış en büyük bayrak rekorunu kırmış oldu.

Türkiye'de denizde açılmış en büyük bayrak rekorunu kırıldı

Kocaeli'de Denizcilik ve Kabotaj Bayramı etkinlikleri içerisinde Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kocaeli Deniz Ticaret Odası ve Nicomedia Su Sporları Kulübü tarafından gösteri yapıldı. İzmit Körfezi'ne giren 62 dalgıç, 600 metrekarelik dev Türk bayrağını açarak, Türkiye'de denizde açılmış en büyük bayrak rekorunu kırdı.


Türk bayrağını selamladı

Sahil şeridinde toplanan yüzlerce kişi, gösteriyi yakından takip etti. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'ne ait olan deniz uçağı, bayrağın açılmasından kısa bir süre sonra alçak uçuşlarda bulunarak Türk bayrağını selamladı.  


İbrahim Turna
ibrahim_313@outlook.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal