İzmir'in Karaburun İlçesi Alev Alev Yandı: İşte Korkutan Görüntüler

İzmir'in en güzide tatil beldelerinde olan Karaburun'da yerleşim yerlerine yakın mesafede bulunan makilik alan kül oldu.

14.07.2020-09:54 - (Son Güncelleme: 14.07.2020-09:08) İzmir'in Karaburun İlçesi Alev Alev Yandı: İşte Korkutan Görüntüler

Durumun haber verilmesinin ardından olay yerine intikal eden itfaiye ekipleri, Karaburun ilçesindeki yangını kısa sürede etkisiz hale getirdi.

İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı itfaiye araçlarının haricinde İzmir Orman Bölge Müdürlüğü'ne bağlı 3 arazöz ve 1 su tankı ile yangına müdahale sağlandı. Ekiplerin yoğun çalışması sonucunda söndürülen yangının soğutma çalışması yapılmaya başlanıldı.

Konuya yönelik açıklama yapan Karaburun Belediye Başkanı İlkay Girgin Erdoğan, ilçenin büyük bir riski atlattığını dile getirerek şu sözleri şöyledir:

'Ekipler, alevlerin yerleşim merkezine ulaşmaması için kepçelerle müdahale etti. Yangın kontrol altına alındı. İlk belirlemelere göre yangından zarar gören ev yok. Ne kadarlık bir alanın yangından zarar gördüğü ise önümüzdeki saatlerde belli olacak. Yangına müdahale eden herkese teşekkür ediyorum.'

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal