İzmir'e şehit ateşi düştü: Pençe-Kilit operasyon bölgesinde çıkan çatışmada şehit oldu

Pençe-Kilit operasyon bölgesinde teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan Piyade Uzman Çavuş Hüseyin Cankaya'nın (24) şehadet haberi İzmir'deki ailesine ulaştı.

24.05.2022-17:23 - (Son Güncelleme: 24.05.2022-17:31)

Pençe-Kilit operasyon bölgesinde teröristlerle çıkan sert çatışma sonucunda şehit olan Piyade Uzman Çavuş Hüseyin Cankaya'nın (24) şehadet haberi bugün İzmir'deki ailesine ulaştı. 

Hüseyin Cankaya'nın, annesi Nazire Cankaya, babası Niyazi Cankaya ve kardeşi Oğuzhan Cankaya ile birlikte yaşadıkları İzmir'in Bornova ilçesi Rafet Paşa Mahallesi'ndeki evine ve evin bulunduğu sokağa Türk bayrakları ile donatıldı.

Yarın memleketinde toprağa verilecek

Nişanlı olduğu öğrenilen şehit Hüseyin Cankaya'nın cenazesinin, yarın memleketi Kütahya'nın Simav ilçesi Yeniköy'de toprağa verileceği öğrenildi

Şehitlerimizin kanı yerde kalmadı

Teröristlerin hain saldırısına bugün sert cevap verildi. Bakanlık kaynaklarından gelen bilgiler doğrultusunda, çatışmanın sonrasında söz konusu bölgedeki operasyonlar hız kazandı.  Yoğun yağış ve sis ile yer yer kum fırtınasına rağmen devam eden operasyonlar sırasında komandoların bir grup teröristi bir mağarada sıkıştırdıkları öğrenildi. 

İbrahim Turna
ibrahim_313@outlook.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal