İzmir'de Maç Sona Erdi! Göztepe 0-1 Trabzonspor

Süper Lig'in 10. haftasında Göztepe, Trabzonspor'u konuk ediyor.

23.10.2021-22:09 - (Son Güncelleme: 23.10.2021-22:29) İzmir'de Maç Sona Erdi! Göztepe 0-1 Trabzonspor

CANLI ANLATIM İÇİN TIKLAYINIZ

KARŞILAŞMANIN İLK 11'LERİ

Göztepe: İrfan Can, Kahraman, Atınç, Burekovic, Murat, Nwobodo, Halil, Atakan, Yalçın, Ndiaye, Jahovic

Trabzonspor: Uğurcan, Dorukhan, Edgar Ie, Hugo, Denswil, Berat, Adülkadir Ömür, Bakasetas (Siopis), Gervinho, Yusuf Sarı, Djaniny

İKİ TAKIM ARASINDA

İki takım arasında bugüne kadar oynanan 26 maçta bordo-mavililerin üstünlüğü bulunuyor. Trabzonspor'un 11, Göztepe'nin ise 5 galibiyeti var. 10 mücadele de berabere sonuçlandı. Bu periyotta Karadeniz devi 37 gol, İzmir temsilcisi ise 20 gol kaydetti.

İki takım İzmir'de 13 kez karşılaştı. Fırtına, rakibini deplasmanda 4 kez yendi, iki maçı ise kaybetti. 7 karşılaşmada ise taraflar birbirine üstünlük kuramadı. Göztepe evinde rakip fileleri 13 kez havalandırırken, ağlarında 17 gole engel olamadı.

Trabzonspor, ligde 228 gündür mağlup olmuyor. Bordo-mavililer, Abdullah Avcı yönetiminde geçen sezonun 29. haftasında Aytemiz Alanyaspor'a sahasında 3-1 mağlup olduktan sonra oynadığı 21 maçta yenilmedi. Karadeniz ekibi, bu karşılaşmalarda 10 galibiyet, 11 beraberlik elde etti.

Avcı'nın oyuncularla maç öncesi toplantısı vardı. Takımını zorlu Göztepe deplasmanına en iyi şekilde hazırlamaya çalışan başarılı çalıştırıcı, talebeleriyle yaptığı görüşmede, "Fenerbahçe derbisini kazanarak sadece lider olduk. Önemli bir noktaya geldik. Ama hedefimize ulaşmak için burada kalmalıyız. Burada kalmanın yolu da seri galibiyetlerden geçiyor. Derbi maçtaki motivasyonu Göztepe deplasmanında da görmek istiyorum. Zirvede kalıcı olmak adına bu inancı sahaya yansıtmaya devam etmeliyiz. Herkesin sonuna kadar mücadele etmesini istiyorum. Bu kritik zamanda alacağımız galibiyet hem liderliğin devamı hem de şampiyonluk hedefine bir adım daha yaklaşmak demek" diye konuştu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal