Galatasaraylı Victor Nelsson, Beşiktaş Derbisinden Önce Dikkat Çeken Açıklamalarda Bulundu!

Galatasaray'ın Danimarkalı stoperi Victor Nelsson, Süper Lig'de oynayacakları Beşiktaş derbisi öncesi dikkat çekecek açıklamalarda bulundu.

23.10.2021-19:23 - (Son Güncelleme: 23.10.2021-19:38) Galatasaraylı Victor Nelsson, Beşiktaş Derbisinden Önce Dikkat Çeken Açıklamalarda Bulundu!

Galatasaray, Beşiktaş derbisi için geri sayıma geçti. Sarı kırmızılılarda zorlu karşılaşma öncesi büyük bir heyecan hakim, Galatasaray zorlu Beşiktaş deplasmanından mutlaka üç puan ile ayrılmak istiyor. Bu anlamda takımda hareketli saatler yaşanıyor. Fatih Terim'in öğrencileri zorlu mücadeleye son hız hazırlanıyorlar. Galatasaray Beşiktaş deplasmanından da galibiyet ile ayrılarak ligde önemli bir seri yakalamak istiyor. Terim'in öğrencileri kritik Beşiktaş deplasmanından mutlaka üç puan ile dönmek istiyorlar. Bu anlamda sarı kırmızılıların zorlu derbiye yoğun bir motivasyonla hazırlandığı belirtiliyor. Sarı kırmızılılarda dev derbiden önce Danimarkalı stoper Victor Nelsson'da dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Galatasaray'ın Danimarkalı stoperi Victor Nelsson, sarı kırmızılı takımın stadyum müzesini ziyaret etmek üzere Ali Sami Yen Spor Kompleksi Nef Stadyumu'na geldi.

UEFA Avrupa Ligi'ndeki Lokomotiv Moskova galibiyetinden sonraki bir günlük takım iznini müze ziyaretiyle değerlendiren genç futbolcu, ailesiyle birlikte geldiği müzede Galatasaray'ın tarihine tanıklık etmiş oldu.

VİCTOR NELSSON BEŞİKTAŞ DERBİSİYLE İLGİLİ ÖNEMLİ AÇIKLAMALARDA BULUNDU

Galatasaray'ın Danimarkalı stoperi Victor Nelsson Beşiktaş derbisiyle ilgili, "Beşiktaş derbisi çok beklediğim bir maç. Benim ilk derbim olacak. Şimdiden çok heyecanlıyım. Tabii ki dileğim pazartesi günkü maçtan galibiyetle ayrılmak. Kazanmak ve serimizi sürdürmek istiyoruz. Lokomotiv galibiyeti bizim için çok değerli oldu. Çok zor bir rakibe karşı zor bir maç oynadık. Moskova'dan üç puanla dönmek bizim için önemliydi. Takım adına muhteşem bir galibiyet oldu." şeklinde açıklamalarda bulundu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal