A Milli Takım'ın Futbolcusu Burak Yılmaz İçin Eski Fenerbahçeli Anelka İle Jerome Rothen ve Emmanuel Petit Tartıştı!

Fransız futbolunun eski futbolcularından Jerome Rothen, Emmanuel Petit ve Nicolas Anelka; Lille'in bu sezonki performansı konusunda Burak Yılmaz ile ilgili tartıştılar.

23.10.2021-18:39 - (Son Güncelleme: 23.10.2021-18:51) A Milli Takım'ın Futbolcusu Burak Yılmaz İçin Eski Fenerbahçeli Anelka İle Jerome Rothen ve Emmanuel Petit Tartıştı!

Fransa Ligue 1'de son şampiyon Lille'in bu sezon sergilediği performans tartışma konusu olurken RMC'nin Rothen S'enflamme programında milli futbolcularımızdan Burak Yılmaz'ın bu sezonki görüntüsü değerlendirildi. Porgramda eski Fransız yıldızlar Jerome Rothan, Emmanule Petit ve eski Fenerbahçeli Anelka'da değerlendirmelerde bulundu.

JEROME ROTHEN BURAK YILMAZ'I ELEŞTİRDİ

Futbolculuk döneminde ülkemizde kısa bir süre Ankaragücü formasını terleten Jeroma Rothen, Burak Yılmaz'ın performansıyla ilgili eleştirilerde bulundu. Eski yıldız yaptığı açıklamada, "Burak Yılmaz hakkında söylenecek çok şey var. Geçen sezon Lille'in başarısında, Fransa şampiyonu olmasında önemli katkı sağlamıştı. Birçok rakibini alt etmeyi başardı. Kendisinden bekleneni sahaya yansıttı. Üst düzey oyuncular konusunda çok hayal kırıklığına uğramış durumdayım. Burak'tan da daha fazlasını bekliyorum. Sevilla karşısında da etkisizliği dikkat çekiyordu. Böyle olunca gerginleşiyor. Rakiplerine, takım arkadaşlarına ve hatta gençlere bile agresif yaklaşıyor. Doğru ruh halinde değil. Bu sezon, kendisi için oynuyor. Oyuncular için görevler, yükümlülükler vardır ancak doğru zihin düzeyinde değiller. Genç kuşağa daha fazla güven sağlamalılar" ifadelerine yer verdi.

EMMANUEL PETİT BURAK YILMAZ'A DESTEK VERDİ

1998 Dünya Kupası zaferinin ve Arsenal'in efsane futbolcularından Emmanuel Petit futbolcuyla ilgili destek verici açıklamalarda bulundu. Petit açıklamasında, "Suçladığınız tek kişi Burak ama şampiyon takım şu anda tanınmaz halde. Antrenör değişikliği olduğunu, yeni kan sağlanamadığını görmek gerekiyor. Ayrıca Burak'ın 36 yaşında olduğu ve Lille'e geldiğinden bu yana istatistik bakımından en iyi Lille oyuncusu olduğunu bilerek onu suçlamak zor. İki maçtan biri belirleyiciydi ve evet, geçen yıl olduğu seviyeden çok uzakta ama unutmamak gerekir ki en önde oynayan oyuncu ve bu yüzden durumu arkadaki oyuncuların performansına da bağlı" ifadelerine yer verdi.

ESKİ FENERBAHÇELİ NİCOLAS ANELKA DA BURAK YILMAZ'A DESTEK VERDİ

Daha önce ülkemizde Fenerbahçe formasını terleten Nicolas Anelka, "Suçlanacak tek kişinin Burak olmadığı bir gerçek. Hassas yapıda bir ekip var. Gelip doğru şeyleri yapamayan oyuncular var. Burak'ın kurtarıcı olmasını bekliyoruz çünkü o çok şey yaptı. Bir forvetten gol atmasını istiyoruz ama rakamları da hiç fena değil. Üstelik şimdi 36 yaşında ve onun için daha zor bir durum" açıklamalarıyla milli yıldıza destek verdi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal