İzmir'de Kolpaçino Kumarhanesine Baskın: 61 Kişi Yakalandı!

Kolpaçino kumarhanesinde kumar oynarken suç üstü yakalanan 61 kişiye, para cezası kesildi. İşte detaylar...

11.01.2022-13:26 - (Son Güncelleme: 11.01.2022-17:01) İzmir'de Kolpaçino Kumarhanesine Baskın: 61 Kişi Yakalandı!


İzmir'de Jandarma ekiplerinin operasyon düzenlediği adreste, Sevilen film olan "Kolpaçino"'ya atıfta bulunan "İçerisi şampiyonlar ligi gibi" yazılı pankart görenlerin dikkatini çekti. Daha da ilginci aynı yere daha önceden de operasyon yapıldı.

İzmir Jandarma Komutanlığı ekiplerinin uzun süredir yapmış olduğu çalışmalar sürecinde, Kiraz İlçesi Arkacılar Mahallesinde olan  kıraathane ve Bornova Ilçesi Egemenlik Mahallesinde bir kahvehanede kumar oynatıldığı bilgisi üzerine harekete geçildi. Cumhuriyet Başsavcılıklarının isteği doğrultusunda, İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince 7 ve 10 Aralık tarihlerinde düzenlenen operasyonlarda 61 kişi kumar oynarken suçüstü yakalandı. 


110 BİN 959 LİRA CEZA KESİLDİ 

Kahvehanede kumar oynarken suçüstü yakalanan 61 kişiye toplamda 110 bin 959 lira idari para cezası kesildi. Ayrıca işletmede mühürlendi. Kumar oynamak için kullanılan materyallere el konuldu. O sırada kahvehane işletmecileri İ.A., N.A. ve U.C. hakkında "Kumar Oynamak İçin Yer ve İmkan Sağlamak" suçundan adli işlem başlatıldı. 


DAHA ÖNCEDEN DE OPERASYON YAPILMIŞ

Öte yandan, operasyon düzenlenen adreslerden birinde ülkemizde sevilen sinema filmi "Kolpaçino" ya atıfta bulunulması dikkat çekti. Üzerinde "Kolpaçino" filminde kullanılan bir replik olan, "İçerisi Şampiyonlar Ligi gibi" yazılı pankart gözden kaçmazken aynı yere daha önce de kumar operasyonu düzenlenmiş, işletme sahibi ve yakalananlar para cezası kesilmişti. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal