İzmir'de Gevrek Fiyatı Ne Kadar Oldu?

İzmir'de gevrek, boyoz ve poğaça fiyatlarına yüzde 25 oranında zam geldi. Peki, gevrek fiyatları ne kadar? Boyoz ne kadar? Simit ne kadar?

21.09.2021-09:54 - (Son Güncelleme: 21.09.2021-10:54) İzmir'de Gevrek Fiyatı Ne Kadar Oldu?

İzmir'de boyoz, gevrek ve poğaça fiyatlarına yüzde 25 oranında zam yapıldı. İzmirlilerin çok severek yemiş oldukları boyoz ve gevrek yüzde 25'lik zam aldıktan sonra 2,5 lira oldu.

İZMİR'DE GEVREK VE BOYOZA ZAM MI GELDİ?

Sıklıkla sabah atıştırmalığı olarak da tüketilen İzmirlilerin en çok tercih etmiş oldukları gevrek ve boyoza zam geldi. Gevrek ve boyoza yapılan zammın yanında poğaça fiyatlarında da artış yapıldı. Özellikle öğrencilerin ve işe gidenlerin hem ekonomik hem de hızlı atıştırmalık olması sebebiyle tercih etmiş oldukları gevrek ve boyoza gelen zam İzmirlileri üzmüş durumda. Zam haberini İzmir Şekerciler ve Pastacılar Esnaf Odası Başkanı İhsan Esen açıkladı.

İZMİR'DE GEVREK FİYATI NE KADAR OLDU?

İzmir Şekerciler ve Pastacılar Esnaf Odası Başkanı İhsan Esen; '1 Ekim 2021 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere gevrek, boyoz, poğaça, yumurta, peynir fiyatları 2 lira 50 kuruş olarak güncellenmiştir.' ifadelerini kullandı.

İSTANBUL'DA SİMİT FİYATI NE KADAR?

İstanbul'da da şubat ayı içerisinde 100 (yüz) gramlık simidin fiyatı yüzde 25 yükselerek, 2 liradan 2.5 liraya artmıştı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal