İzmir Ege Üniversitesi Bahar Şenlikleri ne zaman başlıyor? Ege Üniversitesi Bahar Şenlikleri tarihleri

İzmir Bornova Ege Üniversitesi Bahar Şenlikleri'ne az bir zaman kala şenliklerin başlama tarihi merak edildi. 42. si gerçekleşecek olan Ege Kültür Sanat ve Spor Şenlikleri'nin ne zaman ve nerede yapılacağı araştırılmaya başlandı. Peki İzmir Ege Üniversitesi Bahar Şenlikleri ne zaman başlayacak? detaylar haberimizde yer almaktadır.

13.05.2022-00:00 - (Son Güncelleme: 13.05.2022-00:00) İzmir Ege Üniversitesi Bahar Şenlikleri ne zaman başlıyor? Ege Üniversitesi Bahar Şenlikleri tarihleri

İzmir Bornova Ege Üniversitesi Bahar Şenlikleri'ne az bir süre kala şenliklerin başlama tarihleri merak edildi. 42. si gerçekleşecek olan Ege Kültür Sanat ve Spor Şenlikleri ödül töreni, öğrenci toplulukları etkinlikleri, spor müsabakaları, gösteriler, atölyeler, sergiler ve birbirinden ünlü sanatçıların vereceği konserler ile gerçekleşecek. The Rocktors, Necati ve Saykolar ile Yüzyüzeyken Konuşuruz gibi grupların konser vereceği Ege Üniversitesi Bahar Şenlikleri Ege Üniversitesi kampüsünde yapılacaktır. Bahar şenliklerine katılımlar tamamen ücretsizdir. Bahar Şenliklerinde stant açmak isteyen vatandaşlar Ege Üniversitesi'ne ait olan 0232 311 39 96 ya da 0232 311 24 80 telefon numarası veya sksdb@mail.ege.edu.tr adresinden stant başvurusu yapmaları gerekmektedir.

İzmir Ege Üniversitesi Bahar Şenlikleri ne zaman başlayacak?

İzmir Ege Üniversitesi Bahar Şenlikleri 16 ile 18 Mayıs 2022 tarihleri arasında yapılacaktır. 

İzmir Ege Üniversitesi Bahar Şenlikleri ne zaman başlayacak

Elif Çolak
elifcolak@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal