İzciler Kampı Eve Taşıdı

Türkiye İzcilik Federasyonu, salgın nedeniyle izci kamplarını evlerine taşıdı. Koronavirüs tedbirleri kapsamında bir araya gelemeyen izciler, kendi evlerinde izci kampı yaptılar.

02.03.2021-16:04 - (Son Güncelleme: 02.03.2021-16:04) İzciler Kampı Eve Taşıdı

Türkiye’nin farklı şehirlerindeki izci kulüplerinin desteği ile binlerce izci ve izci lideri evlerinde kamp gerçekleştirdi. İzciler evlerindeki imkân ile (süpürge sapı, çarşaf vb. malzemelerle) doğal çadır kurup izcilik faaliyetleri sürdürdüler. Liderleri ile online iletişim kuran izciler 3 gün boyunca Bayrak Töreni, online Kamp Ateşi Programları, Akraba ve Dost Aramaları, İyilik Yap Etkinlikleri, Yemek Yapımı, El İşi- El Sanatı Becerileri, Düğüm Yarışması gibi pek çok etkinlik gerçekleştirdiler.

İZCİLER KAMPI EVLERİNE TAŞIDI

''Evde İzci Kampı'' etkinliği ile GENÇKON çatısı altındaki 28 İzci Kulübü, 305 izci ve lider de katıldı.

26 Şubat Cuma günü saat 17:00’de Bayrak Töreni, Doğal Çadır Kurulumu, Flama Yapımı, İzcilik Köşesi ve Online Kamp Ateşi Programlarıyla başlayan kamp 28 Şubat Pazar günü kapanış programı ile beraber sona erdi. 

Kovıd-19 pandemi sürecinde izcilerin faaliyetlerden geri kalmaması ve zamanı verimli gerçekleştirmek için planlanan kampa katılımın yoğun olmasıyla ilgi çekti. İzciler gerçekleştirdikleri etkinliklerin resimlerini sosyal medyada #EvdeİzciKampı etiketiyle yükleyip farkındalık oluşturdular.

GENÇKON Gençlik Kulüpleri Koordinatörü Bayram Analay, evde izci kampının çok verimli geçtiğini ifade ederek izcilere bu imkânı sağlayan Türkiye İzcilik Federasyonuna da teşekkür etti.




DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal