İyilik dizisinin Neslihan'ı sütyensiz paylaşımlarıyla yürek hoplattı! Hatice Şendil'in pozları deprem etkisi yarattı

Fox TV’de yayınlanan İyilik dizisinin Neslihan’ı sütyensiz paylaşımlarıyla yürek hoplattı. Güzel oyuncu Hatice Şendil’in pozları sosyal medyada deprem etkisi yarattı.

03.06.2022-17:25 - (Son Güncelleme: 03.06.2022-17:25) İyilik dizisinin Neslihan'ı sütyensiz paylaşımlarıyla yürek hoplattı! Hatice Şendil'in pozları deprem etkisi yarattı

Fox TV’nin sevilen dizilerinden birisi olan İyilik dizisinde Neslihan karakteriyle beğeni toplayan güzel oyuncu Hatice Şendil, hayranlarının yüreklerini sadece dizide değil, gerçek hayatta da eritiyor. Sezonun dikkat çeken yapımlarından birisi olan İyilik dizisinde Murat, Neslihan ve Damla üçgeninde neler olacağı tartışılırken, diğer yandan oyuncuların gerçek hayatlarındaki halleri de konuşulmaya devam ediyor. Dizide Neslihan karakterini canlandıran Hatice Şendil’in pozları sosyal medyada adeta deprem etkisi yarattı.

Hatice Şendil

İyilik dizisinin Neslihan'ı sütyensiz paylaşımlarıyla yürek hoplattı

Daha önce yer aldığı pek çok yapımla gündeme gelen Hatice Şendil, şu sıralarda Fox TV dizisi İyilik’te Neslihan karakterine hayat veriyor. 

Hatice Şendil

Son zamanlarda yüzüne yaptırdığı estetik operasyonlarla gündem olan oyuncu sosyal medya pozlarıyla da adından söz ettirdi.

Hatice Şendil

Sosyal medya hesabından paylaştığı sütyensiz pozlarıyla sosyal medyada güne damgasını vuran isimlerden birisi olan Hatice Şendil’in paylaşımları hayranları tarafından beğeni yağmuruna tutuldu.

Hatice Şendil

Instagram hesabından paylaştığı fotoğraflarda masmavi gömleğiyle seksi pozlar veren Hatice Şendil’in bir sonraki paylaşımları merakla bekleniyor. 

Hatice Şendil

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal