Aleyna Tilki’nin dansı annesini gölgeleyemedi! Havva Öztel'in süper minisi kızının davetine damga vurdu

Ünlü şarkıcı Aleyna Tilki’nin katıldığı davette yaptığı dansı bile annesini gölgeleyemedi. Aleyna Tilki’nin annesi Havva Öztel’in süper minisi kızının davetine damga vurdu.

03.06.2022-16:25 - (Son Güncelleme: 03.06.2022-16:25) Aleyna Tilki’nin dansı annesini gölgeleyemedi! Havva Öztel'in süper minisi kızının davetine damga vurdu

Genç pop sanatçısı Aleyna Tilki, şöhret basamaklarını hızla tırmanmaya devam ediyor. Yayınladığı yeni yaz şarkısıyla müzik listelerine yeniden damga vuran genç şarkıcının annesi Havva Öztel, kızıyla beraber yer aldığı her organizasyonda kızı Aleyna Tilki’yi gölgede bırakacak kadar dikkat çekiyor. Aleyna Tilki’nin annesi Havva Öztel’in kızının davetinde giydiği süper minisi kızının davetine damga vurdu.

Aleyna Tilki davet

Aleyna Tilki’nin dansı annesini gölgeleyemedi

Aleyna Tilki davet

Güzel ve başarılı pop şarkıcısı Aleyna Tilki, reklam yüzü olduğu bir markanın davetine annesiyle beraber katıldı.

Aleyna Tilki davet

Davetteki müziğinin ritmine daha fazla dayanamayan güzel şarkıcı yürek hoplatan hareketleriyle dikkat çekti.Aleyna Tilki davet

Aleyna Tilki’nin kıyafeti ve dansı kadar annesi Havva Öztel de gecenin öne çıkan isimleri arasındaydı. Yaşına rağmen fit vücuduyla yürek yakan Aleyna Tilki’nin annesinin yeşil mini kıyafeti, kızını dahi gölgede bırakacak kadar beğenildi.

Aleyna Tilki davet

Aleyna Tilki, dün akşam hem reklam yüzü olduğu hem de şarkı söylediği markanın davetine katıldı. DJ eşliğinde çalan müziklerle doyasıya eğlenen Aleyna Tilki, dans etmeyi de ihmal etmedi.

Aleyna Tilki davet

Aleyna Tilki ise o sırada sahnedeki dansını sosyal medya hesabından paylaştı.

Aleyna Tilki davet

Havva Öztel'in süper minisi kızının davetine damga vurdu

Kardeşi Ayça Tilki ve annesi Havva Öztel'in yanı sıra babasınında yalnız bırakmadığı Aleyna Tilki'nin çılgın dansının yanı sıra sahne kıyafeti de dikkat çekti.

Aleyna Tilki davet

Gecede dikkat çeken bir diğer şey ise Aleyna Tilki'nin annesi Havva Öztel'in yeşil mini elbisesi ile güzelliğiydi. Havva Öztel'in fit haline övgüler yağdı.

En az Aleyna Tilki kadar gündem olan isinlerden birisi olan Havva Öztel, kızının katıldığı davette de göz kamaştırmayı başardı.

Aleyna Tilki davet

Sosyal medyayı tıpkı kızı gibi aktif kullanan Aleyna Tilki’nin annesi Havva Öztel’in kızıyla düet yapacağını açıklaması bir dönem çok konuşulmuştu.

Güzelliği hayran bırakan Havva Öztel son olarak Çeşme pozları ile yine adından söz ettirdi. Giydiği beyaz kıyafet hayranlarından tam not alırken Havva Öztel’in paylaşımlarının altına "Bu nasıl anne?" "Bu nasıl güzellik böyle" "Zarafetini konuşturmuşsun" yorumları yapılırken, Havva Öztel’in paylaşımları beğeni yağmuruna tutuldu.

Aleyna Tilki davet

Geceye Aleyna Tilki’nin seksi dansı ile annesi Havva Öztel’in yeşil mini elbisesi damgasını vurdu.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal