Turuncu bikinisiyle cesur pozlar veren Şevval Şahin'den diyet açıklaması: Aslında çok ekmek yerim!

Ünlü model hem açıklamaları hem de birbirinden verdiği cesur pozlarıyla sürekli gündemde yer alıyor. Bu güne kadar hiç diyet yapmadığını söyleyen Şevval Şahin'in son olarak turuncu renkli bikinisiyle verdiği pozlar konuşulmaya başlandı. Şahi'in cesur pozlara takipçileri de sessiz kalmadı.

03.06.2022-14:23 - (Son Güncelleme: 03.06.2022-14:23) Turuncu bikinisiyle cesur pozlar veren Şevval Şahin'den diyet açıklaması: Aslında çok ekmek yerim!

2018 yılında düzenlenen Miss Turkey yarışmasında birinci olarak seçilen ünlü model Şevval Şahin, yaptığı ilginç açıklamalar ve sosyal medya paylaşımlarıyla magazin gündemindeki yerini koruyor. Her yaptığı açıklaması olay olan tescilli güzelin, Instagram hesabı üzerinde paylaştığı birbirinden cesur pozlar da güzel mankenin açıklamaları kadar çok konuşuluyor.

Şevval Şahin

Gerek özle hayatı gerek se verdiği cesur pozlarla göz önünde olan ünlü model Şevval Şahin, son yaptığı bir açıklamasında hiç diyet yapmadığını söyleyerek herkesi şaşırttı. 

Şevval Şahin

Şuan 51 kilo olduğunu ve kilo almak veya vermek için hiç bir çabasının olmadığını söyleyen güzel model, her şeyi yediğini, özellikle ekmeği çok tükettiğini belirterek metabolizması hızlı olduğu için yediklerini çabuk erittiğini ve bu nedenle kilo almadığını anlattı.

Şevval Şahin

Bu güne kadar 53 kilonun üzerine çıkmadığını belirten Şevval Şahin, genetik formda olduğunu anlattı ve bu açıklamalarıyla takipçilerini şaşkına çevirdi.

Şevval Şahin

Şevval Şahin, turuncu renkli bikinisiyle tozu dumana kattı!

Tescilli güzel Şevval Şahin, turuncu renkli bikinisiyle birbirinden farklı pozlar verdi ve bu pozları Instagram hesabına takipçileriyle paylaştı. Deyim yerindeyse Instagram'da tozu dumana katan Şevval Şahin'in paylaşımlarına takipçileri sessiz kalmadı.

Şevval Şahin

Kısa sürede beğeni ve yorum yağmuruna tutulan ünlü modelin, paylaşımlarının altında genellikle "Taş gibisin" ifadelerine rastlandı.

Şevval Şahin

Elvan Çıldır
elvan@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal