İYİ Parti'nin seçim propagandasına CHP engeli: CHP belediyelerinin yaptıklarını açığa çıkardılar

İYİ Parti, seçim afişlerinin CHP yönetimindeki 3 büyükşehir belediyelerince asılmadığını duyururken yapılan sosyal medya açıklamasında "Nezaket timsalliği, köprüyü geçinceye kadarmış" ifadelerine yer verildi. İşte detaylar...

30.01.2024-18:57 - (Son Güncelleme: 30.01.2024-18:57)

Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ardından kendilerini altılı masadan ayıran İYİ Parti, yerel seçim öncesi çalışmalarını sürdürüyor. Seçim kampanyası için hazırlanan afişlerin billboard şirketiyle anlaşma yapmalarına rağmen Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) yönetimindeki İstanbul, Ankara ve İzmir Büyükşehir Belediyelerince asılmadığını açıkladı.

İyi Parti

“Nezaket timsalliği köprüyü geçene kadarmış”

Öte yandan partinin sosyal medya hesabından yapılan açıklamaya göre; "Kampanyamızın içeriğini görenler, büyük bir telaş içerisinde engel olmak istemiş. Ancak bunu yapanlar bir şeyi unutmuşlar. Bizim hangi şartlarda kurulan bir parti olduğumuzu unutmuşlar. İYİ Parti olarak biz 6 yıldır birçok engele, birçok sansüre ve birçok korku duvarına karşı mücadele ettik. Ama bu sefer ne öğrendik biliyor musunuz? Ülkemizde, milletimizin vermiş olduğu yetkiyle elde ettiği kaynakları, bir korku aracı olarak kullanma anlayışı sadece iktidarın şahsına münhasır değilmiş. İktidarın kurmuş olduğu istibdat rejimiyle sözde mücadele eden ana muhalefet partisi iktidarın baskıcı taktiklerini kopyalayan, kötü bir taklidine dönüşmüş. Demokrasi neferliği, işin ucu kendilerine dokunana kadarmış. Nezaket timsalliği, köprüyü geçinceye kadarmış. İşte bu vesileyle tüm ilgililere duyurulur; biz iktidar eliyle uygulanan sansüre direndik, belediyelerden gelen sansüre hayli hayli direniriz. Biz iktidarın kendisine boyun eğmedik, taklidine hiç eğmeyiz. Elinizden geleni ardınıza koymayın” ifadeleri kullanıldı.


Abdullah Şaşkın
abdullahsaskin@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal