İYİ Parti’nin Oyunu Ortaya Çıktı ‘Tiyatrolar Gününüz Kutlu Olsun’

İYİ Parti, mağduru oynamak isterken kendi oyunu ortaya çıktı. İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in Konya'da esnaf ziyareti yaptığı sırada çekilen ‘mağdur esnaf’ görüntülerinin perde arkası ortaya çıktı.

02.04.2021-13:56 - (Son Güncelleme: 02.04.2021-13:56) İYİ Parti’nin Oyunu Ortaya Çıktı ‘Tiyatrolar Gününüz Kutlu Olsun’

İYİ Parti’nin mağduru oynadığı oyunun gerçek yüzü ortaya çıktı. İYİ Parti Genel Başkanı Akşener Konya'da bir esnafla olan konuşmasını sosyal medya hesabından yayınlayarak Başkan Erdoğan'a gönderme yapmıştı. Söz konusu videoda mağduru oynayan esnafın gerçek kimliği ortaya çıktı. 

Akşener yayınladığı videoda bir esnafın sitem ettiği sözleri paylaşarak ‘Bak Sayın Erdoğan, konuşan dış güçler değil, teröristler değil... Konuşan, en son seçimde sana güvenmiş, oy vermiş olan Konyalı bir vatandaşımız. Seni seçmiş vatandaşlarının sesine kulak ver... ‘ ifadelerini kullandı. 


MAĞDUR ESNAF’IN GERÇEK YÜZÜ ORTAYA ÇIKTI 

Videoda adının Yüksel Temur olduğunu paylaşan esnaf, ‘esnaf aç, vallahi bıktım’ sözleriyle sitem etmişti. Temur'un sosyal medya hesabından çıkan fotoğraflarda birden fazla lüks marka araca sahip olduğu görüldü. 

AK Parti Sosyal Medya Koordinatörü Ömer Arvas'ın yayınladığı olayda, sözde mağdur esnafa ait lüks marka araçlarla olan fotoğraflar yer aldı. 


‘MERAL HANIM TİYATROLAR GÜNÜNÜZÜ KUTLARIM’ 

Temur'un araçlarla olan fotoğraflarını Twitter'dan yayınlayan Ömer Arvas, ‘Meral hanım her ne kadar 27 Mart'ta kutlanıyor ama biraz gecikmelide olsa Dünya Tiyatrolar Günününüzü kutlarım’ ifadelerini kullandı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal