İYİ Parti’li Lütfü Türkkan 36 Milyon Doları Nasıl Buharlaştırdı?

İYİ Parti’li Lütfü Türkkan’ı adı dudak uçuklatan bir skandal ile anılıyor. Lütfü Türkkan'ın 36 milyon doları batırdığı ortaya çıktı.

28.09.2021-14:42 - (Son Güncelleme: 28.09.2021-17:27) İYİ Parti’li Lütfü Türkkan 36 Milyon Doları Nasıl Buharlaştırdı?

Gelen son dakika haberlerine göre İYİ Parti Grup Başkanvekili Lütfü Türkkan'ın Ukrayna ve Gebze'deki fabrikaları ve çiftlikleri için kamu bankalarından çektiği 36 milyon dolarlık krediyi batırdığı ortaya çıktı.

GRUP BAŞKANVEKİLİ LÜTFÜ TÜRKAN 36 MİLYON DOLAR KREDİYİ BATIRMIŞ

Akşam’ın haberine göre, İYİ Parti'li Lütfü Türkkan’ın Ukrayna ve Gebze'deki fabrikalarına ve çiftliklerine Türkiye, Karadağ ve Kazakistan'daki Ziraat Bankaları aracılığıyla kullandığı toplam 36 milyon dolar krediyi batırdığı öğrenildi. Ziraat Bankası’nın Lütfü Türkkan'ın batık kredileri nedeniyle icra takibi başlatacağı belirtiliyor.

TÜRKKAN, DAHA ÖNCEDE KAÇAK YAPILAR İLE GÜNDEME GELMİŞTİ

Daha öncede Kocaeli'de bulunan çiftliğindeki 15 kaçak yapıyla gündeme gelen Lütfü Türkkan’ın kaçak çiftliğinde yıkım çalışmalarını takibi sırasında İHA muhabiri feci şekilde darp edilmişti. Bu olay ise kamuoyunda eleştirilere neden olmuştu. Türkkan katıldığı bir televizyon programında Ziraat Bankası başta olmak üzere kamu bankalarında kredilerin yüzdürülerek iş dünyasının ayakta tutulmaya çalışıldığını ve bu kredilerin kamu bankalarının sırtına vurulan yük olduğunu söylemişti.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal