İYİ Partili Çıray'dan 'TB2' hazımsızlığı: Selçuk Bayraktar'ı hedef aldı!

İYİ Parti Genel Başkan Başdanışmanı Aytun Çıray, dünyanın başarılarından dolayı gözdesi olan Bayraktar TB2 SİHA'lar üzerinden başarının mimarı Selçuk Bayraktar'ı hedef aldı.

17.03.2022-09:22 - (Son Güncelleme: 17.03.2022-11:50) İYİ Partili Çıray'dan 'TB2' hazımsızlığı: Selçuk Bayraktar'ı hedef aldı!

Tüm dünyanın gözdesi haline gelen silahlı insansız hava araçlarından (SİHA) özellikle savaşın seyrini değiştirmesiyle göz boyuyor. O kadar iyi teknolojiye sahip ki Türkiye, birçok ülkeye SİHA'ları ihraç etmekte. Lakin bu başarımızı ezelinden beri olduğu gibi çekemeyenler var. Bunların başlarından birisi ise İYİ Parti İzmir Milletvekili ve Genel Başkan Başdanışmanı Aytun Çıray. 

Çıray, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla BAYKAR Teknoloji Lideri Selçuk Bayraktar'ı hedef aldı.

SİHA'lardan rahatsız

Türkiye'nin yerli ve milli imkanlarla geliştirmiş olduğu silahlı insansız hava araçlarından (SİHA) rahatsız olan Çıray, 'Bir 'Bayraktar SİHA, İHA' reklâmıdır gidiyor.' açıklamalarında buluındu.

Devletin hemen hemen bütün imkanlarının SİHA'lar için servis edildiğini ve bundan duyduğu rahatsızlığı dile getiren Çıray, Selçuk Bayraktar hakkında 'Havasından geçilmiyor' şeklinde konuşma yaptı. 


Sezar'ın hakkı sezar'a

Skandal sözlere Çıray'ın sosyal medyadan takipçileri bile tepkide bulundu. Çıray bir takipçisinin, 'Adam iyi bence. Sezar'ın hakkı Sezar'a.' yorumu üzerine, 'Niye iyi? Rekabetçi mi?' şeklinde konuştu. 

Turkovac ve Çanakkale Köprüsü'ne de karşı çıktı

Son birkaç ayda Türkiye'nin yerli koronavirüs aşısı Turkovac'a ve cuma günü açılışı yapılacak 1915 Çanakkale Köprüsü'ne de karşı çıkmasıyla gündeme gelen Çıray'a gelen diğer tepkilerden bazıları ise şu şekilde:

Bir takipçisi şu şekilde tweet attı: ' Niye rahatsız mı oldunuz? Sihaları geçiniz, şimdiye kadar(20 yıl) iktidarın ülkemiz için yaptığı onca projeden sadece birini sayfanıza paylaşıp, takdir edip alkışladınız mı? Hani merakımdan soruyorum!' dedi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal