İstanbul'da feci kaza, araçtan fırlayan sürücü havada taklalar attı!

Kadıköy D100 karayolu Ankara yönünde oluşan kazada yüksek hız yaptığı iddia edilen araç sürücüsü yol kenarındaki bariyerlere girdi. Sürücü havada takla attı ve ardından ağır yaralandı.

17.03.2022-09:15 - (Son Güncelleme: 17.03.2022-09:37) İstanbul'da feci kaza, araçtan fırlayan sürücü havada taklalar attı!

Saat 00.00 sularında cereyan eden kazada D100 kara yolu üzerinde Kadıköy istikametinden Ankara yönüne seyretmekte olan 34 SIR 97 plakalı Mercedes marka lüks otomobilin şoförü Saltık Buğrahan Demir ortaya atılan iddialar doğrultusunda aşırı hız yaparak hareket halinde olduğu aracın direksiyon hakimiyetini kaybetti ve bariyerlere çarparak durabildi.

Yakınları kaza yerinde duygularına hakim olamadı

Direksiyon hakimiyetini kaybettikten sonra ancak bariyerlere çarparak durabilen Demir, otomobilin camından fırlayarak havada takla attı. Kazanın ve havada takla atmanın etkisiyle ağır yaralanan sürücü olay yerine sevk edilen sağlık ekipleri tarafından Fatih Sultan Mehmet hastanesine kaldırıldı. Demir’in kaza haberini duyan aile yakınları olay yerine geldiklerinde duygularına hakim olamadı. Kaza sonucunda kullanılamaz hale gelecek şekilde zarar gören araç çekici yardımıyla yoldan kaldırıldı. Bununla beraber kazadan sonra olay yerine gelen emniyet ekipleri kaza sonrasında oluşan trafik sorununu kontrol altına alıp gerekli güvenliği sağladı. 

Araç kullanılamaz hale geldi

O sırada orada seyir ederek kazaya şahit olan Ömer Elibol “Kadıköy yönünden bostancı yönüne ilerliyordum. Arkadan bayağı bir sellektör yapmaya başladı. Biz yol verdik, aradan 200-300 metre sonra kendini burada buldu. Aracın içerisinden fırladı. En son havada gördük. Daha sonra olay yerine yanaştık, polis ve itfaiye ekiplerine haber verdik.” ifadelerini kullandı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal