İYİ Parti’den ittifak açıklaması: CHP ile ittifak içinde değiliz

İYİ Parti Genel Sekreteri Uğur Poyraz, katıldığı bir canlı yayında CHP ile partisinin bir ittifak içinde olmadığını söyledi. Konu hakkındaki detaylar haberimizde...

09.09.2022-09:44 - (Son Güncelleme: 09.09.2022-11:48) İYİ Parti’den ittifak açıklaması: CHP ile ittifak içinde değiliz

HDP’ye bakanlık verileceği iddiası sebebiyle son günlerde sorunlar yaşayan Millet İttifakı’nda, ittifak üyelerinden İYİ Parti’nin Genel Sekreteri Uğur Poyraz, TV100 ekranlarında ittifak ile ilgili olarak önemli açıklamalarda bulundu. İYİ Parti’nin CHP ile ittifak içinde olmadığını dile getiren Poyraz, ‘’"Altılı masa olarak tanımladığınız masanın bir tane kuruluş amaç ve tanımı var. Güçlendirilmiş Parlamenter Sistem." ifadelerini kullandı.

CHP ile ittifak içinde değiliz

"CHP ile ortak olmadığınız mı söylüyorsunuz şu an?" sorusuna "Evet" yanıtını veren Poyraz, sözlerine şu ifadelerle devam etti:

İYİ Parti CHP

"Defalarca ifade ettiğimiz çok net bir şey var. Biraz önce de ittifakın tanımını verdim. Seçim kararı alındıktan sonra, Altılı masadaki altı parti seçimden sonra, seçim kararı ile birlikte, altı parti ittifak olabilir. İçlerinde birkaç tanesi ittifak olabilir seçim kararı verildiğinde"

Poyraz’a CHP kanadından nasıl bir yanıt geleceği ise şimdiden merak ediliyor.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal