İYİ Parti Lideri Akşener, Abdullah Gül'ün Parti Kuracağı İddialarını Değerlendirdi

İYİ Parti Lideri Meral Akşener'e Abdullah Gül'ün parti kuracağı iddiaları soruldu. Akşener, "Sayın Gül çapındaki bir siyasetçi bugün bunu yapmaz. 31 Mart akşamı çıkan sonuç bunu belirler" dedi.

28.12.2018-12:31 - (Son Güncelleme: 28.12.2018-12:23) İYİ Parti Lideri Akşener, Abdullah Gül'ün Parti Kuracağı İddialarını Değerlendirdi

Yerel seçime az bir vakit kala İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, gündemi BBC'den Ayşe Sayın'a açıklamalar yaptı. Akşener, Abdullah Gül'ün yeni bir parti kuracağı iddiası ile alakalı "Sayın Gül çapındaki bir siyasetçi bugün bunu yapmaz. 31 Mart akşamı çıkan sonuç bunu tespit eder" dedi.

"SİYASET GEREKÇESİZ OLAMIYOR"

Siyasi kulislerde bir süredir 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ile eski Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun, ilerleyen günlerde yeni bir siyasi parti kuracağı söylentileri dolaşıyor. Akşener, basın mensuplarının bu husustaki soruları ardından ise şu cevabı verdi: "Seçime giderken böyle bir parti kurulmaz diye tahmni ediyorım. Genellikle siyasi çalışmaların özelliği seçim ardını görmektir. Yani 31 Mart akşamı çıkan sonuçlar itirazları getirir. Bütün siyasi partiler bakımından söylüyorum. Siyaset gerekçesiz olamıyor.

"31 MART AKŞAMI ÇIKAN SONUÇ BELİRLER"

Bu sebeple 'Hadi, canım istedi parti kurduk' demekle olmaz. Bir büyük mücadeleyi veriyorsunuz, sebebin olması lazım. Ben Sayın Gül'ü uzun süredir tanır, sayar ve saygı duyarım. Sayın Gül çapındaki bir siyasetçi bugün bunu yapmaz. 31 Mart akşamı çıkan sonuç bunu tespit eder."

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal