İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener: Endişeniz Olması, Burhanettin Kocamaz Mersin'e İyi Gelecek

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Mersin adayları Burhanettin Kocaman'ın aday olamaması ile alakalı konuştu. Akşener, "Endişeniz olmasın. Bu gerçeği herkes görecek. Burhanettin Başkan tekrar Mersin'e iyi gelecek" dedi.

20.02.2019-12:40 - (Son Güncelleme: 20.02.2019-12:35) İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener: Endişeniz Olması, Burhanettin Kocamaz Mersin'e İyi Gelecek

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'den, Burhanettin Kocamaz'ın aday olamaması ile alakalı ilk açıklama geldi. Akşener, adaylık listesinin YSK'ya geç verilmesi sebebiyle yerel seçimlerde aday olamayan Kocamaz için "Endişeniz olmasın. Bu gerçeği herkes görecek. Burhanettin Başkan tekrar Mersin'e iyi gelecek" sözlerini kullandı.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, ATO Congresium'da partisinin Yerel Seçim Toplantısı'na katıldı. Akşener, Burhanettin Kocamaz'ın aday olamaması ile alakalı yaptığı açıklamada, "Bu hain kumpas içimizden birilerinin ihmali gibi gösterildi. Bu bir ihmal, sorumsuzluk değildir... Endişeniz olmasın. Bu gerçeği herkes görecek. Burhanettin Başkan tekrar Mersin'e iyi gelecek" dedi.

MHP'Lİ AKÇAY: ZİLLET İTTİFAKININ ADAY ÇEKME OPERASYONU

Öte taraftan MHP'den de İYİ Parti'nin Mersin'de aday göstermemesi ile alakalı bir açıklama yapıldı. MHP Grup Başkanvekili Erhan Akçay, İYİ Parti adayı Burhanettin Kocamaz'ın aday olamamasıyla alakalı "Zillet ittifakının bir aday çekme operasyonudur bu." biçiminde açıklamalar yaptı.

NE OLMUŞTU?

İYİ Parti'nin Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı Burhanettin Kocamaz, adaylık listesinin YSK'ya geç verilmesi sebebiyle yerel seçimlerde aday olamadı.

İYİ Parti'nin Mersin İl Başkanlığı heyeti, adaylık listesini 17.00'nin ardından Yüksek Seçim Kurulu'na (YSK) verdi. YSK görevlileri, listenin geç teslim edilmesi sebebiyle Kocamaz'ın adaylığını kabul etmedi. Bu gelişmenin sonrasında İYİ Parti, il yönetimini görevden aldı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal