Gebze - Halkalı Demir Yolu Hattında Bu Gece Deneme Sürüşü Yapılacak

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan bu gece Marmaray Projesi'ni de kapsayan Gebze-Halkalı arasındaki demir yolu hattındaki deneme sürüşünde olacak.

20.02.2019-12:35 - (Son Güncelleme: 21.02.2019-15:06) Gebze - Halkalı Demir Yolu Hattında Bu Gece Deneme Sürüşü Yapılacak

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan bu gece Marmaray Projesi'ni de kapsayan Gebze-Halkalı arasındaki demir yolu hattındaki deneme sürüşünde olacak.

Altyapı Yatırımları Genel Müdürlüğü tarafından çalışmaları devam eden Gebze-Halkalı arasındaki 76,6 kilometrelik demir yolu hattında 13,6 kilometrelik Marmaray'ın açılışından sonra geriye kalan 63 kilometrelik bölümün hizmete açılması için çalışmalar aralıksız devam ediyor.

TOPLAM 63 KİLOMETRE

Bakan Turhan, bu doğrultuda Asya yakasındaki Ayrılık Çeşmesi'nden Gebze'ye 43,8 kilometre, Avrupa yakasından da Kazlıçeşme'den Halkalı'ya 19,2 kilometre olmak üzere toplam 63 kilometre medsafedeki demir yolu hattında bu gece deneme sürüşüne eşlik edecek.

ANKARA'DAN KALKACAK

Önümüzdeki ay hizmete girmesi düşünülen hattın devreye alınmasıyla Ankara'dan kalkan Yüksek Hızlı Tren Gebze ve Pendik üzerinden Maltepe, Bostancı, Söğütlüçeşme, Bakırköy ve Halkalı'ya gelecek.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal