İYİ Parti eski vekili Ahmet Çelik kimdir, nereli ve kaç yaşında? Ahmet Çelik sağlık durumu nasıl? Ahmet Çelik hayatı ve biyografisi

İYİ Parti eski İstanbul Milletvekili Ahmet Çelik, ofiste tartıştığı kardeşi tarafından bıçaklı saldırıya uğradı. Bu gelişme sonrası milletvekili ve medya patronu Ahmet Çelik hakkında araştırmalar arttı. Peki İYİ Parti eski vekili Ahmet Çelik kimdir, nereli ve kaç yaşında? Ahmet Çelik sağlık durumu nasıl? İşte Ahmet Çelik hayatı ve biyografisi…

12.03.2024-12:52 - (Son Güncelleme: 12.03.2024-12:52)

Eski İYİ Parti Milletvekili Ahmet Çelik, İstanbul’un Bahçelievler ilçesinde bulunan ofisinde tartıştığı kardeşi tarafından bıçaklı saldırıya maruz kaldı ve ağır yaralandı. Bu gelişme sonrasında Ahmet Çelik’in hayatı, siyasi kariyeri ve sağlık durumu merak edildi. Peki İYİ Parti eski vekili Ahmet Çelik kimdir, nereli ve kaç yaşında? Ahmet Çelik sağlık durumu nasıl?

Ahmet Çelik sağlık durumu nasıl?

AA'nın bildirdiğine göre, 27. Dönem İYİ Parti İstanbul Milletvekili Ahmet Çelik, Çobançeşme Mahallesi Fatih Caddesi'ndeki ofisinde kardeşi K. Çelik ile bir tartışma yaşadı. Tartışmanın büyümesi üzerine K. Çelik, ağabeyi Ahmet Çelik'i göğsünden ve elinden bıçaklayarak olay yerinden kaçtı.

İhbar üzerine bölgeye gelen 112 Acil Sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesi yapılan Çelik, hastaneye kaldırıldı. Çelik'in sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu belirtildi. Polis, şüphelinin yakalanması için çalışma başlattı.

İYİ Parti eski vekili Ahmet Çelik kimdir, nereli ve kaç yaşında? Ahmet Çelik sağlık durumu nasıl? Ahmet Çelik hayatı ve biyografisi

İYİ Parti eski vekili Ahmet Çelik kimdir?

Ahmet Çelik, Ağrı'da 1 Temmuz 1957 tarihinde dünyaya geldi. Lise eğitimini Vefa Lisesi'nde tamamlayan Ahmet Çelik, üniversite öğrenimini ise Ege Üniversitesi İşletme Fakültesi Turizm bölümünde gerçekleştirdi.

Sitil Çizgi (UKİ) Erkek Giyim Yönetim Kurulu Başkanı olarak görev yapan Ahmet Çelik, aynı zamanda 1999 ve 2006 yılları arasında Fatih Karagümrük Spor Kulübü Başkanlığı, 2012 ile 2016 yılları arasında Türkiye Briç Federasyonu Başkan Vekilliği gibi önemli görevlerde bulundu. 2000 ile 2018 yılları arasında İstanbul Aksaray Yeraltı Çarşısı Yönetim Kurulu Başkanlığı'nı üstlenen Ahmet Çelik, Vefalılar Derneği Divan Üyesi ve Yeniçağ Gazetecilik ve Matbaacılık A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı olarak da aktif rol aldı.

Ahmet Çelik, İYİ Parti'nin 25 Kasım 2017'de kurulan bir üyesi ve 2018 seçimlerinde İstanbul Milletvekili olarak seçildi.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal