İYİ Parti Altılı Masa’ya döndü mü? Meral Akşener 6’lı masa toplantısına katılacak mı? İYİ Partili isimden flaş açıklama

Geçtiğimiz hafta içerisinde 6’lı masadan ayrıldığını açıklayan İYİ Parti lideri Meral Akşener’in, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve ABB Başkanı Mansur Yavaş ile görüşeceğinin öğrenilmesi sonrası flaş bir gelişme yaşandı. Peki İYİ Parti Altılı Masa’ya döndü mü? Meral Akşener 6’lı masa toplantısına katılacak mı? İşte son gelişmeler...

06.03.2023-16:58 - (Son Güncelleme: 06.03.2023-16:58) İYİ Parti Altılı Masa’ya döndü mü? Meral Akşener 6’lı masa toplantısına katılacak mı? İYİ Partili isimden flaş açıklama

Bugün gerçekleşen Millet İttifakı toplantısında İYİ Parti lideri Meral Akşener’in yer alıp almayacağı sorusu siyaset gündemini meşgul ediyor. CHP, DEVA Partisi, Gelecek Partisi, Demokrat Parti ve Saadet Partisi’nin bir araya geleceği toplantıda Cumhurbaşkanı adayının kesin olarak belirlenmesi beklenirken, İYİ Parti’nin masaya yeniden dahil olacağı söylentileri günden güne artmıştı. İYİ Partili bir isim ise konu hakkında dikkat çeken bir paylaşımda bulundu. Peki İYİ Parti Altılı Masa’ya döndü mü? Meral Akşener 6’lı masa toplantısına katılacak mı?

Meral Akşener 6’lı masa toplantısına katılacak mı?

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Bahadır Erdem, sosyal medya hesabından Meral Akşener’in 6’lı masaya dönüşünü vurgulayan bir paylaşımda bulundu. Erdem, ‘’Nerede kalmıştık?’’ paylaşımıyla masanın yeniden 6’lı hale geldiğini ifade etmiş oldu.

Meral Akşener - Ekrem İmamoğlu - Mansur Yavaş

Saadet Partisi ev sahipliğinde gerçekleşecek olan 6’lı masa toplantısının bugün 14.00’te başlaması bekleniyordu. Fakat yaşanan gelişmeler neticesinde toplantı 15.00’ten itibaren başladı.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal