İYİ Parti Ağrı Gençlik Kolları'ndan Toplu İstifa

İYİ Parti Ağrı Gençlik Kolları üyeleri yaptıkları basın açıklamasında partilerinden istifa ettiklerini duyurdu.

04.03.2019-09:53 - (Son Güncelleme: 04.03.2019-09:44) İYİ Parti Ağrı Gençlik Kolları'ndan Toplu İstifa

 

İYİ Parti Ağrı Gençlik Kolları üyeleri yaptıkları basın açıklamasında partilerinden istifa ettiklerini duyurdu.

İYİ Parti Ağrı Gençlik Kolları Başkanı Emrah Aslan, eşliğindeki üyelerle Abide Meydanı'nda gerçekleştirdiği basın açıklamasıyla İYİ Parti'den topluca istifa ettiklerini bildirdi.

Aslan, toplu halde istifa etmelerinin sebebinin İYİ Parti Genel Merkezi’nin izlemiş olduğu yanlış politikalar olduğunu aktardı.

''AK PARTİ'Yİ DESTEKLEYECEĞİZ''

"İYİ Parti Ağrı Gençlik Kolları Kurucu İl Başkanlığı görevinden yönetim kurulu üyelerimizle birlikte toplu halde istifa etmiş bulunmaktayız" sözlerini kullanan, Aslan, konuşmasına şu şekilde devam etti:

"Bu istifanın sorumlusu ne ana kademe, ne il başkanı ne de belediye başkan adayımızdır. Tek sorumlusu İYİ Parti Genel Merkezidir. Gün memleketimize sahip çıkma günüdür. En önemlisi de vatanımıza, milletimize sahip çıkma günüdür. Bizler Ağrı sevdalısı gençler olarak 31 Mart Yerel Seçimleri'nde projeleriyle heyecan uyandıran donanımlı, birikimli, iş bilen ve saygın bir kişiliğe sahip olan, memleketimizi ülkemize emanet eden en önemlisi ise gençliğe verdiği değer göz önünde olan AK Parti Ağrı Belediye Başkan Adayı Sayın Savcı Sayan'ı destekleyeceğimizi bildiririz."

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal