CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İzmir'deki Tüm Mitinglerini İptal Etti

CHP'nin kalesi olarak bilinmesine rağmen Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu, verdiği kararlarla İzmir'de bile çok fazla eleştiriliyor. Yapılan bu eleştirilerin ardından korkan Kılıçdaroğlu, İzmir'de yapacağı 2 mitingi de iptal etti.

04.03.2019-09:20 - (Son Güncelleme: 04.03.2019-12:23) CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İzmir'deki Tüm Mitinglerini İptal Etti

31 Mart seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisi'nin (CHP) gene en büyük umudu, İzmir Büyükşehir Belediyesi olarak ön plana çıkıyor.

Şehirde hep yüksek oylar toplayan CHP, bölgedeki vatandaşların büyük desteğini alsa bile aday gösterme hususunda krizler yaşıyor.

BUCA KRİZİ

Geride bıraktığımız günlerde CHP Parti Meclisi (PM) tarafından Buca Belediye Başkan adayı olarak gösterilen Suat Nezir, geri çekildi. Nezir'in yerine Erhan Kılıç aday oldu.

Son gün gerçekleştirilen bu aday değişikliği, Buca'yı karıştırdı. CHP'liler, parti yönetimine büyük tepki gösterdi.

Sonrasında son olarak, CHP Buca Gençlik Kolları topluca istifa etti.

KADIN ADAY ÇIKARACAĞIZ VAADİ

Öte taraftan İzmir'de CHP parti yönetimi, çok sayıda kadın aday vaadinde bulunmuştu. Fakat verilen sözler gene tutulmadı. Bu da şehirde CHP tabanında tepkilere sebep oldu.

2 MİTİNG BİRDEN YAPACAKTI

Bunun haricinde meydana gelen bir dolu kriz ardından İzmir'de, 5 ve 13 Mart tarihlerinde 2 miting birden yapmayı düşünen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, mitingleri iptal etme kararı verdi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal