21.02.2024-14:17 (Son Güncelleme:21.02.2024-14:17)


1

Yaşlı kadının vapuru dolaşıp sattığı el örgüsü lifleri gören turist satın almak ve 75 TL yerine 1750 TL ödemek istedi. O anlara sosyal medyada viral oldu.



2

Kadıköy vapur seferi sırasında el yapımı örgü liflerini satan yaşlı bir kadın ve yabancı turist arasındaki geçen konuşma oradaki herkesin dikkatini çekti. Cep telefonundaki çeviri uygulaması ve yanındaki Türk vatandaşların desteğiyle yaşlı kadınla iletişime geçen turist sattığı liflerin tane fiyatının 75 TL olduğunu öğrendi.



3

Liflerden satın almak isteyen turist 75 TL yerine yaşlı kadına 1750 TL ödeme yaptı.



4

Yaşlı kadın turistin uzattığı parayı 'Bu çok. Neden bu kadar para verdi?' diyerek şaşkınlıkla karşıladı. Turist ise kendisinin ihtiyacı olmadığını söyleyerek lifleri başkasına satması için yaşlı kadına bıraktı.



5

Görüntülerin sonunda ise ikisinin birbirlerine sarıldıkları anlar göz doldurdu.



6

Sosyal medya kullanıcılarının yoğun ilgi gösterdiği görüntülere binlerce yorum yapıldı. Bir sosyal medya kullanıcısı gönderiye, "Eskiden vatandaşımız böyle iyilik yapardı" yorumunu ekledi. Bir başka sosyal medya kullanıcısı ise, "Biraz ağlamaya gidiyorum" yorumu yaptı. Üçüncü bir sosyal medya kullanıcısı ise, "Dili, dini,ırkı ne olursa olsun dünya üzerinde iyi ve merhametli insanlar var. İyi ki varlar" diyerek duygulandırdı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr