Galatasaray'da kısa süre önce Dursun Özbek başkanlığa seçilmişti. Dursun Özbek'in başkan olmasının ardından takımda oldukça flaş gelişmeler yaşanıyor. Sarı kırmızılılar transfer anlamında sürpriz isimlerle ilgilenirken son olarak taraftarları çok heyecanlandıracak bir gelişme yaşandı. Galatasaray'ın, Adana Demirspor formasını terleten Mario Balotelli ile transferde anlaşmaya vardığı aktarıldı. İtalyan basınında çıkan haberler futbol dünyasında büyük yankı uyandırdı.
Galatasaray'ın, Adana Demirspor formasını terleten Mario Balotelli ile anlaştığı haberleri bugün gündeme oturdu. İtalyan basınında yer alan haberlerde sarı kırmızılıların Adana Demirspor formasını terleten Mario Balotelli'yi transfer ettiği aktarıldı.
İtalyan basınında çıkan haberler futbol dünyasında büyük yankı uyandırdı.
Geçtiğimiz sezon başında bedelsiz bir şekilde Adana'nın yolunu tutan Mario Balotelli performansıyla Süper Lig'e adeta damga vurmuştu. 31 karşılaşmada 18 gol atan yıldız oyuncunun başka bir takıma transfer olmak istediği uzun süredir konuşulan konular arasında bulunuyordu.
İddiaya göre Galatasaray, Gomis ve Diagne ile yolları ayıracak forvet bölgesini ise Balotelli ile güçlendirecek. Ortaya çıkan bu detaylar taraftarları oldukça heyecanlandırdı.
Adana Demirspor ile 2024 yılına kadar sözleşmesi olan 31 yaşındaki oyuncu daha önce yaptığı bazı açıklamalarda Galatasaray ile ilgili olarak övgü dolu sözlere yer vermişti. Balotelli açıklamasında, 'Galatasaray'da her oyuncu oynamak ister. Ateşli taraftarları var. Avrupa'da bu şekilde tanınıyor, büyük bir kulüp.' ifadelerine yer vermişti.
Galatasaray'ın, Balotelli ile anlaştığı iddiaları sarı kırmızılı taraftarları oldukça heyecanlandırmış durumda. Bu anlamda yaşanan gelişmeler yoğun ilgi çekti.
Sarı kırmızılılarda gözler Mario Balotelli'nin üzerine çevrilmiş durumda. Oyuncunun kısa süre içerisinde transferinin resmiyet kazanabileceği konuşuluyor.
Mario Balotelli iddiaları sosyal medyayı da salladı. Sosyal medyada Galatasaraylı taraftarları Balotelli ile ilgili yoğun bir şekilde paylaşımlar yapmaya başladılar.