18.06.2022-10:06 (Son Güncelleme:18.06.2022-10:21)


1

Resmi açıklama geldi

Resmi açıklama geldi

Beşiktaş kulübünden yapılan açıklamada, 'Kulübümüz, Futbol Akademimizden yetişen profesyonel futbolcumuz Emirhan İlkhan’ın sözleşmesini yeniledi. Başkanımız Ahmet Nur Çebi ile Asbaşkanımız Emre Kocadağ, Vodafone Park’ta genç futbolcumuz Emirhan İlkhan’la bir araya geldiler. Çebi, yenilenen sözleşme doğrultusunda 2024-25 sezonunun sonuna kadar Beşiktaş forması giyecek olan Emirhan İlkhan’a başarılar diledi.' ifadelerine yer verildi.



2

Taraftarları sevindirdi

Taraftarları sevindirdi

Beşiktaş'ta genç yetenek Emirhan İlkhan ile yapılan anlaşma Beşiktaş taraftarlarını oldukça sevindirdi.



3

Geleceğin yıldız adayı

Geleceğin yıldız adayı

Geleceğin yıldız adaylarından birisi olarak gösterilen futbolcu bu sezon siyah beyazlılarda sergilediği performansla büyük alkış aldı. Pek çok takımında transfer hedefinde olan oyuncu ile yapılan anlaşma taraftarlarını oldukça memnun etti.



4

Çok yönlü bir isim

Çok yönlü bir isim

Ana mevkisi merkez orta saha olan oyuncu yan mevki olarak ise on numara ve orta sahanın sağında görev alabiliyor. Futbolcu bu çok yönlülüğü ile dikkatleri üzerine çekmektedir.



5

Performansıyla alkış aldı

Performansıyla alkış aldı

Genç yetenek bu sezon sergilediği performansla taraftarlardan büyük alkış aldı. Oyuncu sahaya çıktığı karşılaşmalarda gerek oynadığı futbol gerek sahadaki özgüvenli duruşu ile futbolseverlerin dikkatini çekti.



6

Oyuncunun kariyeri

Oyuncunun kariyeri

Futbola Beşiktaş alt yapısında başlayan Emirhan İlkhan takımın alt yaş kategorilerinde forma giydi. Sonrasında ise A seviyeye çıkmayı başardı. A seviyede oynayan oyuncu ayrıca Türkiye U21 Milli Takımı'nın oyuncusudur.



7

Merakla takip ediliyor

Merakla takip ediliyor

18 yaşındaki genç yetenek ile ilgili gelişmeler gerek Beşiktaş taraftarları gerek diğer Türk futbolseverler tarafından oldukça yakından takip edilmektedir.



8

Türk futbolu ondan çok şey bekliyor

Türk futbolu ondan çok şey bekliyor

Gerek Beşiktaş kulübü gerek Türk futbolu genç yıldızdan çok şey beklemektedir. Bu anlamda oyuncunun gelişim süreci yakından gözlemleniyor.

Mesut Şahim
mesutspor79@gmail.com

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR