18.06.2022-09:13 (Son Güncelleme:18.06.2022-09:42)


1

Taraftarların gönlünü kazanmıştı

Taraftarların gönlünü kazanmıştı

A Milli Takım'ın yıldız futbolcusu Merih Demiral kiralık olarak forma terlettiği İtalya ekibi Atalanta'da gösterdiği performansla taraftarların gönlünü kazanmıştı. Yıldız oyuncu oynadığı futbol ile büyük alkış alırken oyuncuyla ilgili oldukça flaş gelişmeler yaşandı.



2

Anlaşmayı sağladılar

Anlaşmayı sağladılar

Yıldız oyuncu oynadığı futbol ile büyük alkış alırken oyuncuyla ilgili oldukça flaş gelişmeler yaşandı. İtalya ekibi Atalanta Merih Demiral'ı 20 milyon euroluk satın alma opsiyonunu kullanması ve İtalyan ekibinde kariyerine devam etmek istemesi nedeniyle teklifi kabul etti.



3

Resmen duyuruldu

Resmen duyuruldu

Futbolcunun transferi ise kulüp tarafından resmen duyuruldu. Yapılan açıklama başta Atalanta taraftarları olmak üzere taraftarların oldukça dikkatini çekti. Futbolcu kariyerine mavi siyahlılarda devam edecek.



4

Ayrıntılar ortaya çıkıyor

Ayrıntılar ortaya çıkıyor

Ayrıca Atalanta Merih Demiral için Juventus'a bonuslarla beraber 5 milyon euro kiralama bedeli ödemişti. Atalanta ve Juventus arasında yapılan anlaşmaya göre Merih Demiral'ın bir sonraki satışından elde edilecek toplam karın yüzde 10'u da Torino ekibine gitmiş olacak.



5

Oyuncunun kariyeri

Oyuncunun kariyeri

Oyuncu kariyer sıçramasını ise 2019 yılında Juventus'a transfer olarak gerçekletirdi. Sonrasında Juventus'tan Atalanta'ya kiralanan oyuncunun son olarak Atalanta bonservisini aldı.



6

Bonservisini aldılar

Bonservisini aldılar

Merih Demiral futbola ilk olarak Karamürsel altyapısında başladı. Ardından Fenerbahçe altyapısına transfer oldu. Fenerbahçe'den ise Portekiz'in Alcanenense takımına kiralandı. Ardından Sporting'in yolunu tuttu. Sporting sonrası Alanyaspor'a giden yıldız isim sonrasında İtalyan ekibi Sassuolo'nun yolunu tuttu.



7

Milli takımın vazgeçilmezi oldu

Milli takımın vazgeçilmezi oldu

Yıldız futbolcu A Milli Takım'ın resmen vazgeçilmez isimlerinden birisi oldu. Futbolcu milli maçlarda sergilediği performansla dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor.



8

Gözler onun üzerinde

Gözler onun üzerinde

Futbolcunun Atalanta ile yaptığı anlaşmadan sonra gelecek sezon takımında nasıl bir performans sergileyeceği futbolseverler tarafından merak konusu haline gelmiş durumda.

Mesut Şahim
mesutspor79@gmail.com

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR