17.06.2022-12:27 (Son Güncelleme:24.06.2022-15:29)


1

Gol sorununu çözmek istiyorlar

Gol sorununu çözmek istiyorlar

Siyah beyazlılar geçen sezon gol yollarında ciddi anlamda büyük sıkıntılar çekti. Yeni sezonda bu bölgede başarısız olmak istemeyen takımda gündeme gelen isim sürpriz oldu.



2

Yıldız isim gündemde

Yıldız isim gündemde

Siyah beyazlıların Nijeryalı golcü oyuncu Ighalo ile yakından ilgilendiği ve transferi için hamlede bulunduğu aktarıldı.



3

Nijeryalı gündeme geldi

Nijeryalı gündeme geldi

Beşiktaş gelecek sezon başarılı bir performans göstermek isterken gol yolları için önemli transferler yapmak istiyor. Bu anlamda gündeme dikkat çeken isimler gelirken son olarak ilgilenilen ismin ise Nijeryalı golcü Ighalo olduğu öğrenildi.



4

Kolları sıvadılar

Kolları sıvadılar

Siyah beyazlıların 33 yaşındaki oyuncuyu yakından takip ettiği ve transferi için kolları sıvadığı aktarılıyor. Bu anlamda oyuncunun menajeriyle pazarlıkların başladığı aktarılıyor.



5

Teklife sıcak bakıyor

Teklife sıcak bakıyor

Şimdilerde Suudi ekibi Al Hilal formasını terleten Ighalo'nun yeniden Avrupa'da forma giymek istediği bu anlamda Beşiktaş'a transfer olmaya sıcak baktığı gelen önemli bilgiler arasında yer alıyor. Bu anlamda transferde yakın zamanda önemli gelişmelerin olması söz konusu.



6

Arap basını duyurdu

Arap basını duyurdu

Beşiktaş'ın transfer gündeminde olan Ighalo ile ilgili Arap basınında da oldukça dikkat çeken açıklamalar geldi. Çıkan haberlerde Beşiktaş'ın 3 milyon Euro'luk teklif yaptığı belirtildi. Yakın zamanda başka önemli detayların da gün yüzüne çıkması söz konusu



7

Oyuncunun kariyeri

Oyuncunun kariyeri

Futbolcu kariyerine ülkesi Nijerya'nın Berger takımında başladı. Ardından Norveç ekibi Lyn'e transfer oldu. Ardından İtalyan ekibi Udinese'ye oradan ise Granada'nın yolunu tuttu. Ardından ise Cesena, Watford takımlarında top koşturdu. Kariyerinde radikal alan oyuncu bir dönem Çin'in yolunu tuttu ve bu ülkede Yatai ile Shenhua'da oynadı.



8

İstatistikleri dikkat çekmekte

İstatistikleri dikkat çekmekte

Ardından ise İngiliz devi Manchester United'a gitti. Oyuncu sonrasında ise Suudi ekibi Al Hilal'in yolunu tuttu. Şimdilerde Al-Hilal'de oynuyor. Kariyerinde ise çıktığı 425 karşılaşmada 190 gol attı ve 34 kez asist yaptı.

Mesut Şahim
mesutspor79@gmail.com

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR