04.01.2022-09:31 (Son Güncelleme:27.02.2022-16:02)


1

Fenerbahçe'de bu sezon Altay Bayındır'ın ardından kaleye geçen Berke Özer, 14 karşılaşmada süre alırken bu karşılaşmalarda 14 gol yedi ve 5 karşılaşmada kalesini gole kapatmayı başararak dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.



2

Bu sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan 21 yaşındaki genç kaleci Berke Özer ile sözleşmesini uzatmak için gerçekleştirilen görüşmelerde henüz anlaşma sağlamayan Fenerbahçe yönetimi çok büyük bir hayal kırıklığı yaşayacak gibi gözüküyor.



3

Sezon sonunda sona erecek olan sözleşmesi öncesinde farklı bir takım ile anlaşma sağlarsa bedelsiz olarak imza atabilecek olan Berke Özer'e sürpriz bir talip çıktı.



4

İtalyan devi Roma'nın tecrübeli teknik adamı Jose Mourinho'nun Fenerbahçe'nin genç kalecisi Berke Özer'i bir süredir takip ettiği ve sezon sonunda sona erecek olan sözleşmesi öncesinde kulüp yönetimine talimat vererek transferi bitirmelerini istediği ortaya çıktı.



5

Berke Özer ile menajeri aracılığı ile bir temas kuran İtalyan devi Roma'nın transferi bitirmek için istekli olduğu ve sezon sonunda sözleşmesi Fenerbahçe ile sona erecek olan genç yıldızı bonservis ücreti ödemeden kapmak istediği gelen bilgiler arasında yer alıyor.



6

İtalyan devi Roma'nın Fenerbahçeli genç kaleci Berke Özer ile menajeri aracılığı ile gerçekleştirdiği görüşmelerde önümüzdeki günler içerisinde anlaşmayı sağlaması bekleniyor.



7

Altınordu alt yapısında yetişmesinin ardından futbol dünyasının dikkatini çekmeye başaran Berke Özer, 2018-2019 sezonunda 2.5 milyon euro bonservis ücreti ve bir sonraki satıştan %20'lik bir pay karşılığında Fenerbahçe'ye transfer olmuştu. Fenerbahçe forması giydiği dönemde bir dönem Belçika Ligi ekibi Westerlo forması giyen Berke Özer, sezon başında Fenerbahçe'ye geri dönmesinin ardından formayı kapmıştı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR