04.01.2022-09:15 (Son Güncelleme:04.01.2022-09:15)


1

Bu sezon ligde ve Türkiye Kupası'nda beklenenin oldukça altında kalan ve büyük bir hayal kırıklığı yaratan Galatasaray'da Spor Toto Süper Lig'e verilen arada başlayacak olan ara transfer dönemi öncesinde büyük değişimler yaşanması bekleniyor.



2

Galatasaray'da yıldız futbolcu Marcao için bir süredir İtalya, Fransa gibi ülkelerden arka arkaya teklifler gelmiş ancak sarı kırmızılılar yeterli bulmadığı bu teklifleri kabul etmemişti.



3

25 yaşındaki oyuncu Marcao için gelen son teklifte ise Galatasaray'ın olumsuz bir yanıt vermesi bir hayli zor gözüküyor. Marcao için son olarak talip olan İngiltere Premier Lig'in dev kulübü Manchester United, sarı kırmızılı kulübün kapısını çaldığı transferde Brezilyalı savunma oyuncusu için tamı tamına 25 milyon euroluk bir teklif yaptığı öğrenildi.



4

İngiliz devi Manchester United'ın bu teklifine karşılık olarak görüşmelere başlayan Galatasaray yönetimi 25 milyon euroluk bonservis ücretinin yanı sıra anlaşmaya bir sonraki satıştan %25'lik bir pay ekletmek için pazarlıklarını sürdürdüğü öğrenildi.



5

Galatasaray'ın 25 yaşındaki savunma oyuncusu Marcao'nun da İngiltere Premier Lig ekibi Manchester United'a transfer olmak için oldukça istekli olduğu ve transferin gerçekleşmesi için bekleyişe geçtiği öğrenildi.



6

Teknik direktör Fatih Terim'in özellikle UEFA Avrupa Ligi'nde devam ettikleri yolda Marcao'nun kadrosu için oldukça önemli bir oyuncu olduğunu düşünmesi ve takımdan ayrılmasını istemediği öğrenildi ancak Galatasaray yönetimi İngiliz devinden gelen bu astronomik teklifi bir fırsat olarak gördüğü ve bu transferi kaçırmak istemediği gelen bilgiler arasında yer alıyor.



7

Galatasaray yönetimi ve Manchester United arasında 25 yaşındaki Brezilyalı yıldız Marcao transferi için gerçekleştirilen görüşmelerin önümüzdeki günlerde olumlu bir şekilde sonuçlanması beklenirken, Marcao'nun Manchester United forması giymesine artık kesin gözüyle bakılıyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR