İtalya'da Coronavirüs Politikacılara Sıçradı

Coronavirüs salgını İtalya'da hızla yayılmaya devam ederken, Demokrat Partili Nicola Zingaretti coronavirüse yakalandığını duyurdu.

07.03.2020-16:50 - (Son Güncelleme: 07.03.2020-17:14) İtalya'da Coronavirüs Politikacılara Sıçradı

Çin'in Vuhan kentinde yayılmaya başlayan coronavirüs salgını farklı kıtalarda görülmeye devam ediyor. Avrupa'da coronavirüsten en çok etkilenen ülke İtalya olurken, buradaki ölüm ve vaka sayıları hızla artıyor.

İtalya ile birlikte virüsten en çok etkilenen ülkeler arasında olan İran'da virüs politik isimlerde de görülürken, bu durum İtalya'da da yaşandı. 54 yaşındaki Demokrat Partili Nicola Zingaretti, Facebook hesabından paylaştığı bir video ile coronavirüs testinin pozitif çıktığını duyurdu. 

Bu gelişmenin ardından evinde izole bir odada bulunduğunu aktaran Zingaretti, kısa bir süre sonra kendisiyle yakında temasta bulunan insanlarla iletişime geçeceğini belirtti.

Avrupa ülkeleri İtalya'daki coronavirüs vakalarını yakından takip ederken, son açıklamalara göre vaka sayısın 4 bin 500'ü geçti. Hayatını kaybedenlerin sayısı ise 197 olarak açıklandı.

PAPA'DA CORONAVİRÜS ŞÜPHESİ

Geçtiğimiz günlerde rahatsız olduğu ve terlediği gözlemlenen Papa'nın coronavirüs salgınına yakalanmış olabileceği düşünüldü. Papa katılması gereken etkinlikleri iptal ederken, Papa'ya yapılan testlerde coronavirüs tespit edilmedi.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal