İtalya kaptanı Leonardo Bonucci, Türkiye maçı öncesi Merih Demiral'ı gördüğü gibi sarılacağını ancak maç başladığı an rakip olacaklarını söyledi

İtalya Milli Takım kaptanı Leonardo Bonucci, Türkiye maçı öncesi yaptığı açıklamalarda Milli futbolcumuz Merih Demiral hakkında övgü dolu sözler söyledi.

29.03.2022-09:06 - (Son Güncelleme: 29.03.2022-09:51)

2022 FIFA Dünya Kupası Elemeleri Play-Off ilk karşılaşmasında kendi sahasında son dakikada yediği gol ile Kuzey Makedonya'ya mağlup olarak Dünya Kupası biletini elinden kaçıran İtalya şoku halen atlatamadı.

Konya'da A Milli Futbol Takımımız ile karşılaşacak olan İtalya, formalite niteliğinde bir karşılaşmaya çıkmış olacak.

Leonardo Bonucci'den açıklamalar

İtalya'nın Konya Büyükşehir Belediye Stadyumu'nda hazırlıklarını tamamlamasının ardından kaptan Leonardo Bonucci, TRT Spor'a açıklamalarda bulundu. Bonucci, Türkiye maçı öncesi yaptığı açıklamalarda ;

Merih Demiral - Bonucci

'Kuzey Makedonya şokunu hala atlamadık'

Burada olduğum için mutluyum. Şoku atlatamadık, çok üzgünüz, böylesine bir sonuç beklemiyorduk. Yazın büyük bir sevinç yaşarken, kış oldu ve aynı şekilde üzüntü içerisine girdik. Güzel bir stadyumdayız, çim de harika. Bütün şartlar harika bir maç oynamaya uygun.

Milli futbolcumuz Merih Demiral hakkında söyledikleri...

Merih Demiral, çok sevdiğim, harika bir insan. Aynı şekilde muhteşem profesyonel. Atalanta'ya gitmekle doğru yaptı, kendisini geliştirmek için oynaması gerekiyor. Öyle bir tercih yaptı. Olumlu bir insan, hayata pozitif bakıyor, enerji dolu. Onu görünce sarılacağım ama maç başladıktan sonra rakip olacağız.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal