İsveç'te skandal görüntüler! Terör örgütü PKK/YGP sempatizanları Göteborg'da gösteri yapıp, sloganlar attı

İsveç ve Finlandiya NATO'ya girmek için başvuru yaparken Türkiye'nin tavrı ise dünyanın gündemine bomba gibi düştü. İşte haberin detayları...

28.05.2022-16:49 - (Son Güncelleme: 28.05.2022-16:49)

Türkiye tarafından terör örgütlerine vermiş olduğu destek nedeniyle eleştirilerin hedefi haline gelen ve NATO üyeliğine başvuru yapan İsveç'te terör örgütü PKK/YPG yandaşları gösteri gerçekleştirdi. Örgütün elebaşı Abdullah Öcalan ve terör örgütünün simgesini taşıyan ve paçavraları ellerinde tutan terör yandaşları İsveç'ten NATO üyeliği başvurusunu geri çekilmesi yönünde talepte bulundu. 

NATO başvurusu yankıları sürüyor 

İsveç ve Finlandiya'nın NATO'ya başvurusunun yankıları sürmeye devam ediyor. Söz konusu teröre vermiş oldukları destekten dolayı Türkiye'nin olumsuz yaklaştığı üyelik sürecine yönelik müzakereler sürmeye devam ederken İsveç'te terör örgütü PKK/YPG yandaşları gösteri gerçekleştirdi.

Yapılan gösteride, 'Hepimiz PKK'yız hepimiz PKK'lıyız' sloganı atan terör yandaşları, örgütün elebaşı Abdullah Öcalan ve terör örgütünün simgesini bulunduran paçavralar taşıdı. 

Sol Parti Süryani asıllı Milletvekili Tony Hadaou'dun destek vermiş olduğu gösteride İsveç'in, Türkiye'ye verdiği tavizlerin durdurulması yönünde istekte bulundu.


Hüsna Gizem Güven
husnagguven@gmail.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal