İstiklal Caddesi’nde tepki çeken görüntüler: Yollar köstebek yuvasına döndü

İstanbul’un en bilinen noktalarından birisi olan İstiklal Caddesi’ndeki yolların aldığı hasar sebebiyle vatandaşlar zor anlar yaşadı. Çöken taşlardan dolayı birçok insanın ayağı burkulurken küçük çaplı kazalar da meydana geldi.

05.01.2024-12:36 - (Son Güncelleme: 05.01.2024-17:36) İstiklal Caddesi’nde tepki çeken görüntüler: Yollar köstebek yuvasına döndü

Her yıl yüzbinlerce ziyaretçinin akınına uğrayan İstiklal Caddesi, İstanbul’un ve Türkiye’nin önemli turizm merkezlerinden birisi olsa da şu sıralarda yollarındaki çeşitli hasarlar sebebiyle sorunlarla anılıyor.

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş zamanında yapımı tamamlanan İstiklal Caddesi’ndeki kaldırım taşlarının bazılarında meydana gelen bozulmalar vatandaşın tepkisini çekti.

Turistler yürürken ayaklarını burkuyor

İstiklal Caddesi’nde gezintiye çıkan yerli ve yabancı turistler, caddede çöken bölgelere ayaklarının takılması sebebiyle düşerek sağlık sorunları yaşıyor. Öte yandan bölgede yaşanan ufak kazalar da caddedeki bakımın yapılmaması hususunda İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne (İBB) olan tepkilerin artmasına sebep oluyor.

İstiklal Caddesi

Kadir Topbaş sonrasında unutuldu

Dönemin İBB Başkanı Kadir Topbaş’ın gerçekleştirdiği inşaat ve bakım çalışmaları sonrasında geçen sürede İstiklal Caddesi ve diğer önemli noktalarda gözle görülür derecede hasarlar gözlemlendi.

Topbaş zamanında yapılan çalışmadan sonra İBB yönetimi boyunca ağır vasıta araçların girmemesi gereken İstiklal Caddesine çok sayıda ağır tonajlı araç sokulması nedeniyle ray kenarlarında çökme olaylarının yaşandığını kaydedildi.

Yerel seçimlere kısa bir süre kalmasına rağmen İBB yetkililerin bu çökme olaylarına bir çözüm bulamaması ve sağlamlaştırılması için bir çalışma yapmaması vatandaşlar tarafından tepkiyle karşılanıyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal