İşte Real Madrid Taraftarının Takımın Başında Görmek İstediği İsim!

Geçtiğimiz günlerde Real Madrid’den istifa ettiğini açıklayan teknik direktör Zinedine Zidane’ın ardından İspanyol devinin başına kimin geçeceği büyük merak konusu…

02.06.2018-10:53 - (Son Güncelleme: 02.06.2018-10:50) İşte Real Madrid Taraftarının Takımın Başında Görmek İstediği İsim!

Fransız teknik adamın istifasının ardından Real Madrid’in başına gelebilecek adaylar arasında Jürgen Klopp, Mauricio Pochettino, Joachim Löw ve Arsene Wenger gibi isimler yer alıyor.

İspanya'nın en prestijli gazetelerinden AS konu ile ilgili bir anket düzenledi. Gazetenin yaptığı, 'Real Madrid'in yeni hocası kim olsun?' anketine yaklaşık 120 bin kişi katıldı. Gazetenin anketinde, eflatun beyazlıların yeni teknik direktör adayları arasında, Liverpool menajeri Jürgen Klopp, Tottenham ile başarılı bir sezon geçiren Mauricio Pochettino, Alman Milli Takımı Teknik Direktörü Joachim Löw ve 22 sezon çalıştırdığı İngiliz devi Arsenal’den ayrılan Arsene Wenger yer aldı. 

Üç sezon art arda kazandığı Şampiyonlar Ligi kupası sonrası görevinden ayrılan Zinedine Zidane'ın ardından takımı çalıştırması istenen hoca adayı konusunda yapılan ankette, Jürgen Klopp %41, Pochettino %34, Joachim Löw ve Arsene Wenger ise %9 oy aldı.

Yaklaşık 120 bin oyun neredeyse yarısını alan Alman teknik adam Jürgen Klopp'un, takımı Liverpool ile 2022 sezonuna dek kontratı bulunuyor.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal