İşte o zincir marketlere mahkemeden flaş karar!

Migros Ticaret Anonim Şirketi, Carrefoursa Carrefour Sabancı Ticaret Merkezi Anonim Şirketi ve Bim Birleşik Mağazalar Anonim Şirketi'nin Ankara İdare Mahkemesi tarafından Rekabet Kurumunun rekabet ihlalinden dolayı aldığı kararın iptali ve yürütmenin durdurulması talebi ile açtıkları davada yürütmenin durdurulması isteminin reddine karar verdi. İşte haberin detayları...

22.06.2022-15:20 - (Son Güncelleme: 22.06.2022-15:20) İşte o zincir marketlere mahkemeden flaş karar!

Ankara İdare Mahkemesi tarafından 3 büyük zincir markete şaşırtan karar verildi. Söz konusu zincir marketlere, Rekabet Kurulu nezdinde kesilmiş olan cezanın ardından flaş bir gelişme yaşandı. BİM, Carrefour ve Migros kesilen cezalara karşın itiraz etti. Bu durum üzerine mahkeme itirazları değerlendirdi. Ankara İdare Mahkemesi, davanın iptali adına açılmış olan davayı reddetti. 


Mahkemeden zincir marketlere şok karar 

Böylece Migros Ticaret Anonim Şirketi, Carrefoursa Carrefour Sabancı Ticaret Merkezi Anonim Şirketi ve Bim Birleşik Mağazalar Anonim Şirketi'nin Ankara İdare Mahkemesi tarafından Rekabet Kurumunun rekabet ihlalinden dolayı almış olduğu kararın iptali ve yürütmenin durdurulması talebi ile açtıkları davada yürütmenin durdurulması isteminin reddi yönünde karar vermiştir.

Hüsna Gizem Güven
husnagguven@gmail.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal