İşte gerçek zihniyetleri: AK Partili diye çocuğu kovdu

İstanbul’un Sultangazi ilçesinde bir fırından ekmek almaya giden çocuk, fırında ‘’Reis’’ diye bağırdığı gerekçesi iş yeri sahibi tarafından dükkandan kovuldu.

30.05.2023-10:16 - (Son Güncelleme: 30.05.2023-17:40)

İstanbul’un Sultangazi ilçesinde AK Parti karşıtı bir dükkan sahibi bir çocuğa uyguladığı ağır hakaretler tepki çekti. Alınan bilgilere göre fırına giden bir çocuk ‘’Reis’’ diye bağırdığı gerekçesiyle dükkanın sahibi tarafından kovuldu.

Hakaret edip kovdu

Haber7’nin yer verdiğine göre; Sultangazi'de bir fırın sahibi, ekmek almaya gelen ve "Reis" diye bağırarak Cumhbaşkanı Erdoğan'ın seçim zaferini kutlayan çocuğa ağır hakaretler savurup dükkandan kovdu.

Sultangazi Fırıncı

İtlere ekmek satmıyoruz

Olaya tepki göstermek için fırına gelen çocuğun yakınları da, fırıncı tarafından bıçakla tehdit edildi. Çocuğu, "İtlere ekmek satmıyoruz" diyerek kovduğunu itiraf eden fırıncı hakkında dava açılacağı belirtildi.

Sultangazi Belediye Başkanı’ndan açıklama

Sultangazi Belediye Başkanı Abdurrahman Dursun, ilçede, ekmek almaya gelen bir çocuğa hakaret edildiği öne sürülen fırınla ilgili inceleme başlatıldığını bildirdi.

Dursun, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Cumhurbaşkanımıza gönül vermiş vatandaşlarımıza hakaret etmek kimsenin haddine değildir. İlçemizde yaşanan olay sonrasında mevzubahis işletmeyle ilgili inceleme başlatılmıştır." ifadesini kullandı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal