CHP’de seçim depremi sürüyor: Kılıçdaroğlu’na üstü kapalı istifa çağrısı

28 Mayıs Cumhurbaşkanı Seçimi’nin sona ermesinin ardından CHP’de sular durulmuyor. Eski CHP’li isimden Kılıçdaroğlu’na yönelik olarak "Kimse bu sonuçlardan bir başarı öyküsü yaratmaya kalkışmasın." dedi.

30.05.2023-10:06 - (Son Güncelleme: 30.05.2023-17:40)

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın galibiyetiyle sona eren 28 Mayıs Cumhurbaşkanı Seçimi ikinci turu sonrası seçimde kaybeden CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’na yönelik bir eleştiri de eski CHP İstanbul Milletvekili Mehmet Akif Hamzaçebi’den geldi. Kılıçdaroğlu ve CHP’nin seçimleri başarısız noktaladığını söleyen Hamzaçebi, üstü kapalı bir şekilde istifa çağrısında bulundu.

Kılıçdaroğlu’na üstü kapalı istifa çağrısı

Akşam’ın haberine göre; 28 Mayıs'ta yapılan Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçimlerinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yüzde 52,18'lik oyla tarihi bir zafere imza atarak CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nu hezimete uğrattı. Yaşananların ardından CHP'de kazan kaynamaya başlarken partili isimler Kılıçdaroğlu'nu hedef aldı.

Mehmet Akif Hamzaçebi

CHP eski İstanbul Milletvekili Mehmet Akif Hamzaçebi, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na yönelik sert bir paylaşım yaptı.

Çebi, Kılıçdaroğlu'nu istifaya davet ettiği paylaşımda "Ortada Genel Başkanımız ve Partimiz açısından tam bir başarısızlık vardır" dedi.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal