İşte Almanya'nın Gerçek Yüzü, Küçük Çocukların Futbol Maçında İçtiği Alkol Gündem Oldu!

Adem Taflan Twitter hesabı üzerinden yaptığı açıklamalarda Avrupa’daki hayatın gerçek yüzünü anlatarak insanları bilgilendirdi.

26.11.2021-16:45 - (Son Güncelleme: 01.12.2021-10:18) İşte Almanya'nın Gerçek Yüzü, Küçük Çocukların Futbol Maçında İçtiği Alkol Gündem Oldu!

MKYK Genel Başkan Baş Danışmanı Adem Taflan Twitter hesabı üzerinden paylaştığı videolu paylaşımda Avrupa'da yaşamanın gerçeklerinden bahsetti.

Paylaştığı videoda 23 yıldır Almanya'da yaşadığını belirten ve oradaki duruma hakim olduğunu aktaran Adem Taflan Avrupa'daki yaşamın hayal edildiğini gibi olmadığını aktardı. Yaptığı açıklamalarda bazı kişilerin Avrupa'da iki, üç çalışarak ev ve araba sahibi olunuyor ifadelerine yanıt veren Adem Taflan konu ile ilgili yaptığı açıklamalarda şu sözleri söyledi; “Bayern bölgesinde bir daire 250 ila 300 bin avro arasında. 2500 avro maaş alan birisinin ödeyebileceği en fazla taksit 800 avro. Evi aldı diyelim 800 avro ödeme ile evin borcunu ancak 30 senede bitiriyor.

23 YILDIR ALMANYA'DA YAŞIYORUM EV SAHİBİ OLAMADIM

Almanya'ya 23 sene önce geldiğini ve bir süre sonra ev sahibi olmak için bankadan kredi desteği aldığını aktaran Adem Taflan yaptığı konuşmayı şu şekilde sonlandırdı;  “23 yıldan beri buradayız, hasbel kader bir ev aldık banka üzerinden. Bu evin 23 yıldır ayda 1000 avro ödememize rağmen hala 120 bin avro borcu bulunuyor. Avrupa'yı ne zannediyor bunlar ben anlamıyorum. Hakikaten Almanya'da 2-3 ayda Almanya'da ev sahibi olmuş olunsaydı benim şuan 92 dairem olurdu herhalde. Bakın dışarda kar yağıyor bu havada işe gidiyoruz, eğer öyle bir durum olsa dairelerimizin kirasını yerdik işe gitmezdik. Allah bu kardeşlerimize akıl fikir izan versin, hayırlı cumalar.”

EL KADAR ÇOCUKLAR ALKOLLÜ İÇECEK İÇİYOR

Geçtiğimiz günlerde yaşanan bir olayda ise, Almanya ikinci liginde skandal bir olay yaşandı.

Almanya ikinci liginde maç izlemeye gelen ve yetişkin olmadıkları belli olan küçük yaştaki çocuklar ellerinde alkollü içecek ile görüntülendi. Ahlak seviyesinin düşük olduğu Avrupa ülkelerinde küçük yaştan itibaren içki içmek normal kabul edilirken, görüntü birçok ülkede tepki ile karşılandı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal