İstanbul'un Göbeğinde Akılalmaz Olay!

Sultangazi'de polise yapılan bir ihbar akılalmaz bir olayı günyüzüne çıkardı. Bir babanın, 18 yaşındaki kızının evden çıkmaması için bir senedir çamaşır makinesine ayağından zincirlediği tespit edildi.

28.12.2018-14:26 - (Son Güncelleme: 28.12.2018-16:04)

Sultangazi'de polise yapılan bir ihbar akılalmaz bir olayı günyüzüne çıkardı. Bir babanın, 18 yaşındaki kızının evden çıkmaması için bir senedir çamaşır makinesine ayağından zincirlediği tespit edildi.

ÇAMAŞIR MAKİNESİNE ZİNCİRLENMİŞTİ

18 yaşındaki Hatice G. annesi, babası ve 2 beraber Sultançiftliği Mahallesi'nde ikamet ediyordu. Genç kız, geçtiğimiz gün polisi arayarak zincirle bağlandığını belirtti. Polis, ihbar üzerine gittiği evde korkunç manzarayla karşı karşıya kaldı. Evde, anne ve zincirle sol ayak bileğinden çamaşır makinesine bağlanmış Hatice G. vardı. Polis, üzerinde asma kilit bulunan ortalama 5 metrelik zinciri açamadı.

ZİNCİRİ DEMİRCİ KESTİ

Genç kız, anahtarın babasında olduğunu belirtti. Ancak babaya ulaşılamadı. Bunun üzerine yakınlardaki bir demirciden yardım istendi. Eve çağırılan demirci, genç kız ayağındaki zinciri keserek çıkardı. Genç kız, annesi Hazile G. ile ifadeleri almak üzere polis merkezine götürüldü.

'EVDEN ÇIKACAĞI ZAMAN ZİNCİRLİYORDU'

Genç kız tarafından verilen ifadede babası Zekeriya G. tarafından 1 senedir zincirlendiğini söylediği ortaya çıktı. Hatice G.'nin ifadesinde, 'Daha önce birkaç kez evden kaçarak arkadaşlarım yanında kaldım. Babam, arkadaşlarımın uyuşturucu madde kullandığını söyleyerek onların yanına gitmeme engel olmak için zincirlemeye başladı. Babam evde olduğu zamanlarda kilidi açıyor ancak evden çıkacağı zaman tekrar zincirliyordu' ifadelerini kullandığı belirtildi.

BABA TUTUKLANDI

Genç kız, anne ve babasından şikayetçi olmadı. Fakat savcılık talimatıyla kadın sığınma evine yerleştirilmesi kararı çıkarıldı. 2'si kız 3 çocuk babası Zekeriya G. ise savcılık talimatı doğrultusunda gözaltına alındı. Zekeriya G. çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal