İstanbulspor’un yeni teknik direktörü kim olacak? Osman Zeki Korkmaz, İstanbul ile yeni sözleşme imzaladı

Önümüzdeki sezonda Spor Toto Süper Lig’de mücadele edecek olan İstanbulspor’da teknik direktörlük konusunda karar verildi. İstanbulspor, takımı Süper Lig’e çıkaran Osman Zeki Korkmaz ile yola devam etme kararı aldı.

09.06.2022-16:48 - (Son Güncelleme: 09.06.2022-16:48) İstanbulspor’un yeni teknik direktörü kim olacak? Osman Zeki Korkmaz, İstanbul ile yeni sözleşme imzaladı

Spor Toto Süper Lig’e uzun bir aranın ardından yeniden yükselmeyi başaran İstanbulspor’da muhteşem bir sevinç yaşanıyor. Önümüzdeki sezon öncesinde planlamalar konusunda yönetim hızlıca çalışmalara başladı.

Osman Zeki Korkmaz ile devam kararı!

Geride bıraktığımız sezonda Spor Toto 1. Lig’de Play-Off mücadelelerinin ardından Bandırmaspor’u eleyerek Süper Lig’e yükselmeyi başaran İstanbulspor’da, Teknik Direktör Osman Zeki Korkmaz ile yeni sözleşme imzalandı.


Resmi açıklama yapıldı

Osman Zeki Korkmaz ile 3 yıllık yeni bir sözleşmeye imza atan başarılı teknik adam, kulübün sosyal medya hesabı üzerinden de açıklamalarda bulundu. Osman Hoca, yapmış olduğu açıklamalarda ;

‘ Şampiyonluk yolunda sürekli arkamızda olan ve bizi destekleyen Başkanımız Sayın Ecmel Faik Sarıalioğlu'na ve yönetim kurulumuza teşekkür ediyorum. Şampiyonluk ile süslediğimiz başarılı bir sezonu geride bıraktık. İstanbulspor kendine has oyun kültürüyle 1. Lig'den sonra Süper Lig'e de renk katmaya geliyor. Bugün attığımız ve yeni süreci başlatan imzalarımız camiamız adına hayırlı olsun. ‘ ifadelerini kullandı.

Serkan Morova
serkan.morova@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal