Galatasaray'da Bafetimbi Gomis'ten yeni sezon öncesi iddialı sözler! Rakip taraftarlara alay konusu oldu

Galatasaray'ın 36 yaşındaki golcüsü Bafetimbi Gomis'in önümüzdeki sezon öncesinde yaptığı iddialı açıklamalar rakip taraftarlar tarafından alay konusu oldu.

09.06.2022-16:26 - (Son Güncelleme: 09.06.2022-16:26)

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Galatasaray’a geçtiğimiz sezonun devre arasında geri dönen Bafetimbi Gomis, transferiyle büyük ses getirmesine rağmen büyük bir hayal kırıklığı yaşatmıştı.

Galatasaray’da büyük bir başarısızlıkla tamamlanan geçtiğimiz sezonda sarı kırmızılılarda flaş bir karar ile Fatih Terim takımdan ayrılmış yerine İspanyol teknik adam Domenec Torrent getirilmişti.

Ayrıca sarı kırmızılı ekip sezonu Spor Toto Süper Lig’de tam 13. sırada tamamlayarak tarihinin en başarısız sezonlarından birine imza atmıştı.


Gomis yeni sezon öncesi iddialı konuştu

Galatasaray’ın 36 yaşındaki golcü oyuncusu Bafetimbi Gomis, yeni sezon öncesinde Fanatik Gazetesi’ne yapmış olduğu açıklamalarda ;

‘ Yuvama döndüğüm için çok mutluyum. Geri döndüğümde yeterince hazır değildim. Maç eksiğim vardı. Bu yaz en iyi şekilde hazırlanıp gelecek sezon takımıma katkı vermek istiyorum. ‘ ifadelerini kullandı.

Gomis'in Galatasaray performansı

Bafetimbi Gomis, geçtiğimiz sezonun devre arasında katıldığı Galatasaray kadrosunda toplamda 16 karşılaşmada forma giyme şansı yakalarken bu müsabakalarda 9 gollük bir katkıyla oynamıştı.

Serkan Morova
serkan.morova@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal