İstanbullular Sabah Saatlerine Sis İle Uyandı! Köprü Gözden Kayboldu

İstanbullular sabaha yoğun sisle uyandı. Dün akşam saatlerinde etkisini gösteren yoğun sis sabahın erken saatlerinde de devam etti.

12.10.2021-09:06 - (Son Güncelleme: 06.11.2021-09:44)

İstanbul Valiliği ve Meteoroloji Genel Müdürlüğü günlerdir İstanbulluları yoğun ve etkili sis konusunda uyarıyordu. Dün akşam saatlerinde yoğunluğunu arttıran sis bu sabah da devam etti. İstanbullular sabaha yoğun sisle uyandı. İstanbul’da sabah saatlerine yoğun sis etkili oldu. 15 Temmuz Şehitler köprüsü neredeyse görünmez hale gelirken araç trafiğinde ise görüş mesafesi düştü. İstanbul'da gece boyunca devam eden yoğun sis sabah saatlerinde de etkili olmaya devam etti. Sabahın ilk ışıklarıyla 15 Temmuz şehitler köprüsü sisten görünmeyecek hale geldi. Sisin etkisiyle E-5 Karayolu ve TEM Otoyolunda görüş mesafesi yer yer 5 metreye kadar düşerken sürücüler önlerini görmekte güçlük çekti.

KÖPRÜ KAYBOLDU

Gece saatlerinde başlayan ve sabah erken saatlerde etkisini gösteren sis, İstanbul’da 15 Temmuz Şehitler Köprüsünün Ortaköy Camisinin bulunduğu yerden görünmemesine neden oldu.. Yoğun sisin etkili olduğu noktalarda görüş mesafesi belirli ölçüde düştü. Megakentte etkili olan sisin sabahın erken saatlerinde de etkili olması bekleniyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal