Flash TV Yeni Yayın Hayatına Muhalefet Yanlısı Olarak Başlıyor!

Flash TV ara verdiği yayın hayatına geri dönüyor. İki yıllık bir aradan sonra tekrar yayın hayatına dönme kararı alan Flash TV’de büyük değişiklikler meydana geldi.

11.10.2021-17:13 - (Son Güncelleme: 11.10.2021-18:23) Flash TV Yeni Yayın Hayatına Muhalefet Yanlısı Olarak Başlıyor!

Flash TV ara verdiği yayın hayatına geri dönüyor. İki yıllık bir aradan sonra tekrar yayın hayatına dönme kararı alan Flash TV’de büyük değişiklikler meydana geldi. Çengili çalgılı, dansözlü köçekli amatör yayınlarıyla bilinen Flash TV, iki yıllık aradan sonra yayın hayatına muhalefeti destekleyen formatıyla dönmeye hazırlanırken, patronlar arasında büyük kavga çıktı. Ağabeyi Ömer Ziya Göktuğ ile yarı yarıya hisse sahibi olduğunu belirten Mehmet Emin Göktuğ, "Muvazaa ve gizli ajanda temelli bu yayına döndürme neticesinde şirketin diğer ortağı şahsım, şirketin ticari ilişkide olduğu 3. kişiler başta olmak üzere kamu ve özel kurum ve kuruluşlarının zarar görmesi söz konusudur" ifadeleriyle Flash TV'nin arkasındaki gizli sermayeye dikkat çekti. Ömer Ziya Göktuğ, CHP'li İBB'nin bilboardlarla reklamını yaptığı kanalı CHP medyasının yeni üyesi haline getirmişti. Kanalın tepesinde yaşanan kardeş kavgası, Flash TV'nin sermayesi, kimlerden maddi destek aldığı ve gizli ajandasını gündeme taşıdı. Türkiye tarihinin en kritik seçimlerinden biri olan 2023 seçimlerine çok az bir süre kalmışken Flash TV radikal değişimler yaşanıyor. Kritik seçimlere 2 yıldan az bir süre kala muhalefeti destekleyen ‘fondaş’ yapılanmalara yenisi eklendi. 2 yıl önce yayın hayatına son veren Flash TV'nin geri dönüşü olaylı oldu. 90'larda düşük bütçeyle kurulan halay, şov ve amatör filmleriyle Türkiye'nin televizyon kültürünün en absürt formatını ekrana taşıyan Flash TV 2019'da kapanmıştı. Bursa merkezli Göktuğ Group'un sahibi olduğu Flash TV yeniden yayın hayatına başladı. Yeni yayın hayatı için ‘Özgür komik korkak’ sloganını kullanan Flash TV, 11 Ekim 2021 Pazartesi günü yeniden yayın hayatına başlarken eski yayın anlayışından farklı olarak haber hiciv ve kara mizahın iç içe olacağı muhalefeti destekleyen yayın politikası işleyecek. Kanalın Genel Yayın Yönetmenliği için Hakan Aygün, ana haber bülteni için Can Ataklı, sabah programında da Seda Akgül, tartışma ve siyaset programları için ise Abdullah Gül'ün yakın adamı Fehmi Koru, Orhan Uğuroğlu, Çağlar Cilara gibi isimlerle anlaşan Flash TV'de yaşanan gelişme büyük dikkat çekti. 

FLASH TV'NİN SABIKALI KADROSU 

Yeni imajı ile muhalefet destekçiliği yapmaya hazırlanan Flash TV’nin yeni ekibide olay yarattı. Flash TV'nin kadrosunda karanlık bağlantıları olan radikal muhalifler ve FETÖ ile yakın ilişkileri ortaya çıkan isimler bulunuyor. İBB'nin billboardlarında duyuru yapan kanal, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımlarda ayetlerle alay ettiği gerekçesiyle gözaltına alınan ve hapis yatan Hakan Aygün, 'FETÖ'nün hiyerarşik yapısına dahil olmamakla birlikte örgüte bilerek ve isteyerek yardım etme' suçundan aldığı 3 yıl 1 ay 15 gün hapis cezası alarak cezaevine giren Atilla Taş, eski HDP milletvekilii Altan Tan, İngiltere ve Abdullah Gül'e yakınlığıyla bilinen Fehmi Koru, genç yaşta CHP'nin desteklediği KRT ve Halk TV'de ünlü muhaliflerle röportaj yaparak adını duyuran Çağlar Cilara, İYİ Parti'nin medya organlarında çalışan Orhan Uğuroğlu, karanlık bağlantılarıyla bilinen ve devamlı Başkan Erdoğan'ı iç savaşla tehdit eden muhalif gazeteci Can Ataklı Flash TV'nin kemik kadrosunda yer aldı. GİZLİ AJANDA TEMELLİ BU YAYINA DÖNDÜRME NETİCESİNDE 

İş insanı Ömer Ziya Göktuğ'un kardeş Mehmet Emin Göktuğ, yeniden yayın hayatına başlayacak olan Flash TV hakkında açıklamada bulundu. Ömer Ziya Göktuğ’un kardeşi Mehmet Göktuğ yaptığı açıklamada, ‘’yönetim kurulundan habersiz elde edilmiş fon" ifadelerini kullanarak, "Muvazaa ve gizli ajanda temelli bu yayına döndürme neticesinde şirketin diğer ortağı şahsım, şirketin ticari ilişkide olduğu 3. kişiler başta olmak üzere kamu ve özel kurum ve kuruluşlarının zarar görmesi söz konusudur.’’ ifadelerini kullandı. 

FLASH TV'Yİ CHP Mİ FONLUYOR? 

Verdiği iki yıl aradan sonra yeni imajı ile tekrar izleyici karşısına çıkmaya hazırlanan Flash TV’ye destek gecikmedi. CHP'li troller ile fondaş medya tarafından sosyal medyada büyük reklamı dönen Flash TV'de yayına başladığı ilk günde kriz başladı. İş insanı Ömer Ziya Göktuğ'un yayın hayatına döndürmeyi planladığı kanal için kardeşi Mehmet Emin Göktuğ itiraz etti. Ağabeyini ‘Gizli ajanda’ ile suçlayan Mehmet Emin Göktuğ, kanalın yüzde 50 hissesinin kendisinin olduğunu belirterek hakkını mahkemede arayacağını söyledi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal