İstanbul'da yollar cadı kazanına döndü! Trafik durma noktasına geldi!

İstanbul'da trafik adeta felç oldu. Sabahın daha erken saatlerinde TEM Otoyolu durma noktasına geldiği görüldü. Bayrama bir gün kala yola çıkan vatandaşlar nedeniyle TEM Otoyolu Sultanbeyli mevkii Ankara istikametinde zaman zaman trafik yoğunluğu oluştu.

08.07.2022-10:16 - (Son Güncelleme: 08.07.2022-10:36)

Kurban Bayramına bir gün kaldı. Bayramın 9 gün olmasını fırsat bilen vatandaşlar memleketlerine veya tatil yerlerine akın etti. Bununla beraber bayrama bir gün kala İstanbul'da trafik adeta felç oldu. Sabahın daha erken saatlerinde TEM Otoyolu durma noktasına geldiği görüldü.  Bayrama bir gün kala yola çıkan vatandaşlar nedeniyle TEM Otoyolu Sultanbeyli mevkii Ankara istikametinde zaman zaman trafik yoğunluğu oluştu. Trafik yer yer durma noktasına geldi.

Durma noktasına geldi

Kurban Bayramı tatili dolayısıyla arife günü yola çıkan sürücüler, Anadolu Otoyolu'nun Bolu Dağı Tüneli kesiminde uzun araç kuyruklarının oluşmasına neden oldu. Ankara yönündeki yoğunluk nedeniyle Bolu Dağı Tüneli, Abant Kavşağı ve Yumrukaya kesimlerinde trafik zaman zaman durma noktasına geliyor. Otoyolun Düzce kesimindeki gişeler, Kaynaşlı, Sarıçökek, 1, 2 ve 3'üncü viyadükler mevkilerinde de yoğunluk hakim.

Durma noktasına geldi

Ulaşımın aksamaması için çalışmalarını sürüyor

Uzun araç kuyruklarının oluştuğu güzergahlarda kontrollerini sıklaştıran Karayolları, polis ve jandarma ekipleri, ulaşımın aksamaması için çalışmalarını sürdürüyor.

Ertuğ Güveniş
ertugguvenıs@outlook.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal